AB Βασιλόπουλος: Στην κορυφή της Ευρώπης

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει τη δυναμική πορεία διακρίσεών της για το 2017, κερδίζοντας επάξια μια θέση ανάμεσα στις  κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης. Η εταιρία απέσπασε το βραβείο «The Business of the Year Award with Turnover of €150 million or higher», στο πλαίσιο της 10ης διοργάνωσης των European Business Awards sponsored by RSM. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017, στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας.

Η πανευρωπαϊκή αυτή διάκριση επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στην Ελληνική αγορά αλλά και την υγιή και διαρκή της ανάπτυξη παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Η ΑΒ Βασιλόπουλος για μία ακόμα φορά ξεχωρίζει για τις εξαιρετικές οικονομικές επιδόσεις της, που βασίζονται τόσο στη δημιουργικότητα που υπογραμμίζει τις στρατηγικές της επιλογές, όσο και στην υπευθυνότητα που χαρακτηρίζει κάθε πτυχή της λειτουργίας της. Με άξονα την καινοτομία και παρακαταθήκη το όραμα προσφοράς του ιδρυτή της, Γεράσιμου Βασιλόπουλου, η ΑΒ κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην κατηγορία της και να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 33.000 εταιρίες που συμμετείχαν φέτος στον διαγωνισμό.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο κ. Σοφοκλής Γιαννακού, Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου ΑΒ Βασιλόπουλος, δήλωσε: «Η διάκριση αυτή, αποτελεί για όλους μας ιδιαίτερη τιμή. Η ΑΒ Βασιλόπουλος, εδώ και 78 χρόνια, διαγράφει μια σταθερά ανοδική πορεία ανάπτυξης. Όμως, για όλους εμάς, τα καλά οικονομικά αποτελέσματα δεν έχουν καμία σημασία αν δεν αντανακλώνται στην κοινωνία. Γι` αυτό το λόγο, με συνέπεια υλοποιούμε προγράμματα για να στεκόμαστε στο πλάι των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, για να ενισχύσουμε τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, για να συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος, για να διασφαλίσουμε την άριστη ποιότητα των προϊόντων που διαθέτουμε στους πελάτες μας. Αυτή η διάκριση, ενισχύει τη δέσμευσή μας απέναντι στην κοινωνία και μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε. Πάνω απ` όλα όμως, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους δικούς μας ανθρώπους, τους 14.216 εργαζομένους μας, για την αμέριστη υποστήριξη της κάθε μας προσπάθειας. Γιατί τα μέλη της ΑΒητικής οικογένειας αποτελούν τον πραγματικό πλούτο της ΑΒ Βασιλόπουλος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ