River West: Στηρίζει την Αγκαλιά, στην Ημέρα της Μητέρας

Φέτος το RIVER WEST, το Σάββατο 13 Μαΐου, μαζί με το Σύλλογο «Αγκαλιά», γιορτάζει την ημέρα της Μητέρας, με μία σειρά από διασκεδαστικές εκδηλώσεις που θα σκορπίσουν χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.

Από την Τετάρτη 10 έως και το Σάββατο 13 Μαΐου, εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά» θα περιμένουν όποιον επιθυμεί να συμβάλει στην προσπάθειά τους, συγκεντρώνοντας από τις  11:00 έως τις 20:00, τρόφιμα, παιχνίδια, γάλατα, πάνες, ρουχισμό, υποδήματα, κούνιες, καρότσια και άλλα είδη βρεφανάπτυξης για το Σύλλογο.

Το Σάββατο 13 Μαΐου (11:00 έως τις 20:00) σε μία γιορτή που θα τιμά όλες τις μητέρες, το RIVER WEST θα γεμίσει μουσική, τραγούδι, χρώματα και χαμόγελα, μέσα από μία σειρά εκδηλώσεων ειδικά σχεδιασμένες για τους μικρούς του επισκέπτες.

Παιδικές χειροτεχνίες, ξυλοπόδαροι, μπαλονοκατασκευές, κατασκευές με πλαστελίνη, μουσικοκινητικά παιχνίδια, πινιάτες, αλλά και κλήρωση φανταστικών δώρων, είναι μερικές μόνο από τις δεκάδες δραστηριότητες που θα απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά το Σάββατο 13 Μαΐου από τις 11.00 έως τις 20.00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ