Goodyear: Συνεχίζει να παρέχει δωρεάν ελαστικά στην πυροσβεστική υπηρεσία

Η Goodyear Dunlop Ελλάς συνεχίζει και επεκτείνει το πρόγραμμα στήριξης και κάλυψης των αναγκών του Πυροσβεστικού Σώματος με τη διαρκή προσφορά παροχής δωρεάν ειδικών ελαστικών, για τα οχήματα του και την ταχύτερη επανένταξη τους σε ενεργό υπηρεσία. Ιδιαίτερα ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου, οι ανάγκες για τη μέγιστη δυνατή διαθεσιμότητα των οχημάτων του Σώματος, ώστε να είναι πανέτοιμα να δράσουν όπου χρειαστεί.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία στο πλαίσιο του προγράμματος που ξεκίνησε από το προηγούμενο έτος και συνεισέφερε στη προσπάθεια του Σώματος να έχει όσο περισσότερα οχήματα στη διάθεση του για τις ανάγκες του, προσέφερε τα ελαστικά για τον εξοπλισμό και την άμεση επανένταξη σε ενέργεια δύο ειδικών οχημάτων (Jeep Cherokee) που χρησιμοποιούνται για ειδικές αποστολές του Σώματος όπως επίσης και την προσφορά σετ 6 ελαστικών για το όχημα της μουσικής μπάντας του Σώματος. Παράλληλα η εταιρία συνεχίζει την ενημέρωση των καταναλωτών για την ενέργεια αυτή μέσω του επισήμου Δικτύου μεταπωλητών της.

Με τον τρόπο αυτό οι καταναλωτές ενημερώνονται ότι η εμπιστοσύνη που δείχνουν στη μάρκα, πέραν της επιλογής υψηλού επιπέδου προϊόντων για την ασφάλειά τους, συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση του έργου και της ασφάλειας των στελεχών του Σώματος κατά τη διάρκεια της άσκησης των απαιτητικών καθηκόντων τους.

Ο κ. Νίκος Σπανός, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας δήλωσε σχετικά: «Η διεύρυνση της ενέργειας αυτής εντάσσεται στο πλάνο βιώσιμης ανάπτυξης της εταιρείας με την παράλληλη ενίσχυση της αξίας του δικτύου και των μαρκών μας αλλά και του κοινωνικού συνόλου. Θεωρούμε ότι η συνέχιση της στήριξης του Πυροσβεστικού Σώματος και του έργου που προσφέρει στη κοινωνία αποτελεί τη καλύτερη ανάδειξη της διάστασης και του κοινωνικού πέραν του επιχειρηματικού ρόλου της εταιρίας, η οποία αυτή τη χρονιά συμπληρώνει 50 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας και δραστηριότητας στην ελληνική αγορά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ