ΑΒ Βασιλόπουλος: Παρών στον αγώνα δρόμου Race for the Cure για το… καλό

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, για 3η συνεχή χρονιά, συμμετείχε στο συμβολικό αγώνα δρόμου και περιπάτου Greece Race for the Cure, που διοργανώνεται με επιτυχία από το 2009, στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στην Ελλάδα. Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας «Χάρισε Δύναμη», την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, περισσότεροι από 150 εργαζόμενοι της εταιρείας ΑΒ Βασιλόπουλος και της Procter & Gamble μοιράστηκαν μαζί στιγμές αισιοδοξίας και  ελπίδας.

Επιπλέον στο φετινό αγώνα η ΑΒ προχώρησε στην χορηγία  της Ομάδας των «Μικρών Δρομέων». Μαζί με τους μικρούς μας φίλους οι εργαζόμενοι της ΑΒ ακολούθησαν τον περίπατο, σε μια κυκλική διαδρομή γύρω από το Ζάππειο, με πολύ παιχνίδι και ακόμα περισσότερα χαμόγελα, δείχνοντας για μια ακόμα φορά στην πράξη τη σημασία της ομαδικής προσπάθειας.

To πρόγραμμα «Χάρισε Δύναμη», με στόχο την στήριξη των γυναικών που προσπαθούν να νικήσουν τον καρκίνο του μαστού με την επιδότηση περουκών, πραγματοποιείται δυναμικά για 3η συνεχόμενη χρονιά από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ”, σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος και το Pantene (Procter&Gamble). Μέχρι σήμερα, με τη συμβολή γυναικών και κοριτσιών από όλη τη χώρα, έχουν συγκεντρωθεί 18.000 κοτσίδες χαρίζοντας δύναμη σε γυναίκες που έχουν ανάγκη την υποστήριξη όλων μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ