Ο Όμιλος Viva στηρίζει την πρωτοβουλία «Όλοι Μαζί Μπορούμε» του ΣΚΑΙ με τεχνολογικές λύσεις αιχμής

Στο πλαίσιο στήριξης της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «Όλοι Μαζί Μπορούμε», η VivaWallet (www.vivawallet.com ) ολοκλήρωσε τη διάθεση των δωρεών σε χρήμα που συγκεντρώθηκαν από την μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία τουΔιονύση Σαββόπουλου στο Καλλιμάρμαρο για τη σίτιση ανθρώπων με οικονομικές δυσκολίες. Η συναυλία, που πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουλίου, αποτέλεσε σταθμό για το καλοκαίρι που πέρασε, συγκεντρώνοντας 40.000 θεατές.

Μέσα από τη δημοφιλέστερη πλατφόρμα e-ticketing στη χώρα μας, www.viva.gr, με μερίδιο αγοράς που ξεπερνά το 70%, δόθηκε η δυνατότητα δωρεάς κατά την αγορά των εισιτηρίων. Η διάθεση εισιτηρίων και η προσθήκη δωρεάς, ήταν επίσης δυνατή σε όλο το δίκτυο της Viva, που αριθμεί περισσότερα από 1.000 σημεία σε όλη την Ελλάδα. Με την έκδοση εισιτηρίων κάθε αγοραστής έλαβε στο κινητό του ή σε pdf μέσω email, ειδικό barcode το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποίησε για να κάνει ηλεκτρονικό check in στο χώρο της εκδήλωσης. H άψογη λειτουργία των συστημάτων συντέλεσε ουσιαστικά στην επιτυχία της συναυλίας, επιτρέποντας να γίνει η προσέλευση του κοινού χωρίς ουρές και με τέλεια ροή.

Το συνολικό ποσό των δωρεών που συγκεντρώθηκε «φιλοξενήθηκε» σε λογαριασμούς τύπου «Escrow», που για 1η φορά στα ελληνικά δεδομένα δημιουργήθηκαν από τη VivaWallet ειδικά για τη δράση, απλοποιώντας τη συλλογή χρημάτων και διασφαλίζοντας απόλυτη διαφάνεια. Στη συνέχεια η Viva, κατέχοντας το ρόλο του “Escrow Agent”, αποδέσμευσε το ποσό απευθείας στα επιλεγμένα Super Market που συμμετείχαν στην ενέργεια προκειμένου να αγοραστούν τρόφιμα, τα οποία και διατέθηκαν σε ιδρύματα μέσα από το Όλοι Μαζί Μπορούμε.

Μέσα από το www.viva.gr, προσφέρεται πλέον δυνατότητα δωρεάς για προαγορά τροφίμων για το Όλοι Μαζί Μπορούμε, κατά την αγορά εισιτηρίων θεατρικών παραστάσεων. Μαζί το ΣΚΑΪ και η Viva, συνεχίζουν να διερευνούν και νέους τρόπους συνεργασίας για την εξέλιξη τεχνολογικών λύσεων που θα στηρίξουν το σημαντικό έργο του Όλοι Μαζί Μπορούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ