ANT1: Δράση των εργαζομένων για τα παιδιά

Ο ΑΝΤ1, προσπαθεί πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να βελτιώνει την ποιότητα ζωής των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται. Τα τελευταία χρόνια επενδύει σταθερά στον Εθελοντισμό, ενισχύοντας ταυτόχρονα το ομαδικό πνεύμα αλλά και την προσφορά, μέσα από τη συλλογική προσπάθεια.

Φέτος το Πάσχα, με σύνθημα την προσφορά και την αλληλεγγύη, όλοι οι εργαζόμενοι και οι συντελεστές των προγραμμάτων του ΑΝΤ1, γίνονται εθελοντές και δίνουν «φωνή» σε 10 μικρότερα Ιδρύματα και Φορείς σε όλη την Ελλάδα και στηρίζουν τα παιδιά που το έχουν ανάγκη!

Έτσι, την Πέμπτη 29 Μαρτίου στις 15.30, δεκάδες εργαζόμενοι του ΑΝΤ1 και οι ηθοποιοί της σειράς «Παρθένα Ζωή», Γιάννης Ποιμενίδης και Ευγενία Σαμαρά, έδωσαν ραντεβού στη Χριστιανική Στέγη Κοριτσιού «Αγία Άννα», στην Κηφισιά, όπου φιλοξενεί 24 κορίτσια (3-18 ετών). Εκεί μία θερμή υποδοχή τους περίμενε από τους ενοίκους της στέγης καθώς και των ανθρώπων που εργάζονται εκεί και μία μεγάλη έκπληξη. Τα κορίτσια έπαιξαν τραγούδια που ετοίμασαν ειδικά για την περίσταση στο πιάνο και όλοι μαζί έγιναν μία παρέα, έφτιαξαν δώρα για τις γιορτές του Πάσχα, μοίρασαν χαρά, χαμόγελα, αγάπη και αισιοδοξία και φυσικά αντάλλαξαν ευχές και πολλές αγκαλιές.

Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά». Ο ΑΝΤ1, μέσα από στοχευμένες δράσεις καθώς και εθελοντικές ενέργειες, εμπλέκοντας ενεργά τους εργαζόμενους και τους συντελεστές των προγραμμάτων του, θα καλύψει τις διαφορετικές και πολύπλευρες ανάγκες – διατροφή, ψυχολογική, υλικοτεχνική υποστήριξη κ.ά.- Ιδρυμάτων και Φορέων σε Αθήνα, Αίγινα, Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Ιωάννινα και Πάτρα.

Ο ΑΝΤ1 με στόχο να μεγιστοποιήσει το αποτύπωμα της ενέργειάς του, δημιούργησε, αποκλειστικά γι’ αυτό τον σκοπό, ειδική γραμμή υποστήριξης, με στόχο να ενισχύσει το έργο και τις καθημερινές ανάγκες αυτών των Ιδρυμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ