Lidl: Προσφορά στο Χαμόγελο του Παιδιού

Από 2 έως 7 Απριλίου, όλα τα καταστήματα της Lidl και με κάθε αγορά ενός πασχαλινού τσουρεκιού προσφέρουν 0,25€ στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την κάλυψη της διατροφής όλων των παιδιών που μεγαλώνουν στα σπίτια του Οργανισμού.

Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σήμερα μεγαλώνει πάνω από 300 παιδιά στα 14 σπίτια του, τα οποία βρίσκονται σε διάφορες περιοχές στην Ελλάδα. Στα σπίτια μεγαλώνουν με σεβασμό και αξιοπρέπεια παιδιά διαφόρων ηλικιών, από τους πρώτους μήνες της ζωής τους έως 18 ετών ανεξαρτήτως υπηκοότητας και καταγωγής. Παιδιά, τα οποία κατόπιν εισαγγελικής εντολής απομακρύνθηκαν από το οικογενειακό τους περιβάλλον και έχουν βρει την ζεστασιά και την φροντίδα που τους αξίζει από το εξειδικευμένο προσωπικό του οργανισμού, το οποίο βρίσκεται δίπλα τους και καλύπτει ολιστικά τις ανάγκες τους.

H Lidl Hellas προσέφερε επιπλέον 1.500 τεμάχια τσουρέκια Favorina, τα οποία πωλήθηκαν στα  bazaar του οργανισμού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και συγκεντρώθηκε το ποσό των 4.500€.

Με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η Lidl έχει αναπτύξει μια μακρόχρονη πλέον σχέση, στηρίζοντας όλα αυτά τα χρόνια την πολύπλευρη και σημαντική τους δράση: ενίσχυσε τη λειτουργία των Κέντρων Στήριξης Παιδιών και Οικογενειών με προβλήματα Διαβίωσης που λειτουργεί ο Οργανισμός σε όλη την Ελλάδα, τη λειτουργία του σπιτιού στο Αίγιο, την «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056». Επιπλέον διαθέτει τα τελευταία 4 σχεδόν έτη ακίνητό της στη Νέα Μάκρη για τους σκοπούς της Οργάνωσης, το οποίο έχει μετατραπεί σε Κέντρο Στήριξης του Οργανισμού, καλύπτοντας σε μηνιαία βάση όλα τα λειτουργικά έξοδα του Κέντρου Στήριξης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ