Creta Maris: «Πράσινο» με τη σφραγίδα της TUI

Το Creta Maris Beach Resort, αναδείχθηκε ως ένα από τα κορυφαία σε ποιότητα, αλλά και από τα πιο «πράσινα» ξενοδοχεία, λαμβάνοντας δύο σπουδαία βραβεία του παγκόσμιου ταξιδιωτικού οργανισμού TUI: το «Tui Umwelt Champion 2018» και το «Tui Top Quality 2018»!

Έχοντας ιδιαίτερα αυστηρά κριτήρια απόδοσης, η διάκριση «Tui Umwelt Champion» που έλαβε το Creta Maris Beach Resort είναι μια από τις πλέον σημαντικές διακρίσεις που απονέμει η TUI, καθώς η βαθμολογία δίνεται από τους ίδιους τους επισκέπτες στα ξενοδοχεία εκείνα, που λαμβάνουν δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και εφαρμόζουν πρόγραμμα βιωσιμότητας.

Το πρόγραμμα Βιωσιμότητας του Creta Maris αποτελεί βασικό πυλώνα λειτουργίας του ξενοδοχείου, όπως αποτυπώνεται και στην Έκδοση Απολογισμού Αειφορίας, που εκδίδεται τα τελευταία πέντε χρόνια και παρουσιάζει αναλυτικά όλες τις σχετικές δράσεις.

Η δεύτερη διάκριση «TUI Top Quality» επιβραβεύει τη συνολική εμπειρία διακοπών που απολαμβάνει ο επισκέπτης κατά τη διαμονή του στο ξενοδοχείο. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου, ξεχώρισαν το Creta Maris για τη υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του, απονέμοντάς του το συγκεκριμένο βραβείο ποιότητας.

Με αφορμή τις δύο αυτές διακρίσεις του ξενοδοχείου, ο Γενικός Διευθυντής του Creta Maris Beach Resort, κ. Νίκος Βλασιάδης, δήλωσε σχετικά: «Τα δύο αυτά βραβεία είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς αλλά και μιας ομάδας ενωμένης για ένα κοινό σκοπό: Ευχαριστημένοι πελάτες, που επιλέγουν να μας επισκεφθούν ξανά!

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους αλλά και στον καθένα ξεχωριστά, καθώς οι προσπάθειες μας για ανακύκλωση, βιώσιμη κηπουρική και γεωργία, οι οικολογικές μας δράσεις, η συστηματική εξοικονόμηση ενέργειας, η ανάδειξη του τοπικού πολιτισμού και την γαστρονομίας μας αλλά και η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας χρόνο με το χρόνο, αποδίδουν καρπούς και αυτοί αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται από κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς, όπως η TUI.

Οι επιβραβεύσεις αυτές γίνονται πηγή έμπνευσης και ενθάρρυνσης, για να συνεχίσουμε να δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ