Μessaritis Ανανεώσιμες: Ανανέωση συνεργασίας με ABB

Η Μessaritis Ανανεώσιμες ανακοινώνει την ανανέωση της πολυετούς συνεργασίας της με την ABB, κορυφαία εταιρία στον τομέα των φωτοβολταϊκών αντιστροφέων, ως Διακεκριμένος Τεχνικός Συνεργάτης (Service Partner) για Solar Inverters.

Συνεχίζοντας δυναμικά την επιτυχημένη πορεία της στην κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών, για περισσότερα από 10 χρόνια, είναι σε θέση να εξασφαλίσει, για μία ακόμη χρονιά, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου τεχνικής υποστήριξης.

Η συνεργασία αυτή επισφραγίζει μια επι σειρά ετών άριστη και ανταποδοτική σχέση μεταξύ δυο κορυφαίων εταιριών στο χώρο των ΑΠΕ,  η οποία συνεχίζει συλλογικά τη δέσμευσή της να υποστηρίζει έμπρακτα τους ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών πάρκων, εξασφαλίζοντας άριστο επίπεδο After Sales Support.

Ο κ. Ιωάννης Μεσσαρίτης δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι καθώς συνεργαζόμαστε για ακόμη μια χρονιά με την ΑΒΒ, ηγέτιδα εταιρία στο χώρο των φωτοβολταϊκών αντιστροφέων και προσφέρουμε υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης για λογαριασμό της. Η επέκταση της συνεργασίας αυτής, ενισχύει ακόμα περισσότερο τον τομέα υπηρεσιών της Messaritis Ανανεώσιμες και παράλληλα η εμπιστοσύνη που μας δείχνει η ABB, καθίσταται δεσμευτική προκειμένου να διατηρήσουμε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, ώστε να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση των επενδύσεων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ