Goodyear Dunlop Hellas: Σταθερή πορεία με εστίαση στην εταιρική υπευθυνότητα

Τις νέες της δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας παρουσίασε η Goodyear Dunlop Hellas, συνεχίζοντας την πορεία υποστήριξης προς την κοινωνία και τις ευπαθείς ομάδες, που αποτελεί στρατηγικό πυλώνα της εταιρίας εδώ και πολλά χρόνια.

«Εκτός από κορυφαία εταιρία στον κλάδο των ελαστικών, η Goodyear Dunlop Hellas λειτουργεί διαχρονικά ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, πιστεύοντας ότι η καινοτομία, η πρωτοπορία και η επιτυχία θα πρέπει να ανταποδίδονται στην κοινωνία.

Τα ελαστικά της Goodyear Dunlop μεταφέρουν εκατομμύρια ανθρώπους στην καθημερινότητά τους, αλλά η σκέψη ότι είμαστε μέρος ξεχωριστών διαδρομών ανθρωπιάς και προσφοράς, μας γεμίζει συγκίνηση» τόνισε ο κ. Νίκος Σπανός,Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Goodyear Dunlop Hellas.

Σε αυτό το πλαίσιο η Goodyear Dunlop Hellas επέλεξε να στηρίξει φέτος το σημαντικό έργο των Γιατρών του Κόσμου εξοπλίζοντας με ελαστικά 15 από τα οχήματα που χρησιμοποιούνται στις αποστολές τους. «Φέτος στηρίζουμε υπερήφανα έναν οργανισμό που έχει γράψει χιλιόμετρα σε ένα κοντέρ αποστολών με προορισμό τον άνθρωπο.» ανέφερε η Νατάσσα Βελεσιώτη, Διευθύντρια Marketing της Goodyear Dunlop Hellas.

«Με τα ελαστικά της Goodyear αρωγό, στο εξής, των αποστολών των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδος, μας δίνεται αυτή την επιπλέον ώθηση στην προσπάθεια που κάνουμε» ανέφερε ο κ. Κωνσταντίνος Τρουπάκης υπεύθυνος επικοινωνίας των Γιατρών του Κόσμου στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι και το 2017 η Goodyear Dunlop Hellas προχώρησε σε μία σημαντική χορηγία παροχής ελαστικών προς το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος.

Τον Δεκέμβριο του 2017 διοργανώνοντας δύο ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με έμπνευση από τον παλιό, καλό ελληνικό κινηματογράφο, η θεατρική ομάδα της εταιρίας-αποτελούμενη αποκλειστικά από εργαζόμενους της εταιρίας-ανέβηκε στη σκηνή για να συγκεντρωθούν χρήματα για το «Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ