Future Leaders: Ολοκληρώθηκε o 14ος κύκλος του προγράμματος ανάπτυξης ηγετικών δεξιοτήτων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε o 14ος κύκλος του 11ήμερου βιωματικού προγράμματος ανάπτυξης ηγετικών δεξιοτήτων του Future Leaders, που πραγματοποιήθηκε από τις 6 έως τις 17 Ιουνίου. Το πρώτο μέρος του προγράμματος έλαβε χώρα στο πάρκο διακοπών “The Ranch”, στο Σοφικό Κορινθίας.

Στο φετινό πρόγραμμα συμμετείχαν φοιτητές του Μεταπτυχιακού Τμήματος ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Business Coaches/Υψηλόβαθμα Στελέχη από κορυφαίες εταιρείες της αγοράς, καθηγητές του μεταπτυχιακού τμήματος ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Expert Leaders, εξειδικευμένοι Consultants από τη Better Future, πιστοποιημένοι Facilitators της καινοτόμου μεθοδολογίας “Lego Serious Play”.

Στη συνέχεια του προγράμματος που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, οι  μεταπτυχιακοί φοιτητές, υπό την καθοδήγηση των Business Coaches, εκπόνησαν τα Projects για επιλεγμένες ΜΚΟ κοινωνικού έργου που τους ανατέθηκαν και τα παρουσίασαν σε ειδική εκδήλωση στους εκπροσώπους των ΜΚΟ.

Οι ΜΚΟ που συμμετείχαν φέτος στον συγκεκριμένο κύκλο ήταν οι: ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων) και The Tipping Point in Education Team.

Χορηγοί του Future Leaders 2018 ήταν: Edenred, η εταιρεία-ηγέτης στις εταιρικές υπηρεσίες παγκοσμίως, με 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά, GENESIS Pharma, η πρώτη ελληνική εταιρεία Φαρμακευτικής Βιοτεχνολογίας, Better Future LLC, εταιρεία συμβούλων και αντιπρόσωπος της Mercer στην Ελλάδα.

Υποστηρικτές της Πρακτικής Άσκησης είναι η Τράπεζα Πειραιώς και οι εταιρείες KPMG, TITAN και WIND.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ