Η Διεθνής Διαφάνεια-Ελλάς, διοργανώνει το 11ο Ετήσιο Συνέδριό της

Η Διεθνής Διαφάνεια-Ελλάς, διοργανώνει το 11ο Ετήσιο Συνέδριο της, με θέμα «Καθαρές» Δημόσιες Συμβάσεις: όχημα βιώσιμης ανάπτυξης και ανταγωνιστικής οικονομίας, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 (13.00-20.00), στο Ίδρυμα Ευγενίδου, Λεωφόρος Συγγρού 387.

Η εκδήλωση έχει ως στόχο να αναδείξει τη σημασία της εκτέλεσης των δημοσίων συμβάσεων για έργα και υπηρεσίες με υψηλά πρότυπα διαφάνειας, προς όφελος της δημόσιας διοίκησης και των πολιτών. Πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Σύμφωνο Ακεραιότητας», που υλοποιεί η Διεθνής Διαφάνεια-Ελλάς σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Εκπρόσωποι από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, καθώς και φορείς της κοινωνίας των πολιτών θα αναφερθούν στο ισχύον νομικό πλαίσιο στον τομέα των δημοσίων συμβάσεων και στις προκλήσεις αυτού, στην κοινωνική προέκτασή τους, καθώς και στον ρόλο των δημοσίων συμβάσεων στην ενίσχυση του υγιούς ανταγωνισμού και της εταιρικής υπευθυνότητας στον ιδιωτικό τομέα, όταν εφαρμόζονται σε περιβάλλον διαφάνειας και κοινωνικής λογοδοσίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Για το πρόγραμμα του συνεδρίου και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.transparency.gr

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ