Ο ΑΝΤ1 στα «Παιδικά Χωριά SOS» στη Βάρη

Οι εργαζόμενοι του ΑΝΤ1, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας, «Κάνε την αγάπη, πράξη», επισκέφθηκαν την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου τα «Παιδικά Χωριά SOS» στη Βάρη για να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τα παιδιά, τα οποία φιλοξενούνται στο χωριό. Στη συνέχεια, αντάλλαξαν ευχές και αγκαλιές με τα παιδιά προσφέροντάς τους εκπαιδευτικά παιχνίδια.

Ο ΑΝΤ1, μέσω της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας, «Κάνε την αγάπη, πράξη», συμβάλλει με έμπρακτο τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών και των οικογενειών τους για ένα καλύτερο παρόν αλλά και μέλλον. Σε αυτή την κατεύθυνση, τη φετινή εορταστική περίοδο με την ενεργό συμμετοχή των τηλεθεατών του, προσφέρει τη διατροφή όλων των παιδιών και τη μαθησιακή υποστήριξη των παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στα «Παιδικά Χωριά SOS».

Οι τηλεθεατές και όλοι όσοι επιθυμούν να γίνουν πολύτιμο μέλος αυτής της αλυσίδα αλληλεγγύης για τα «Παιδικά Χωριά SOS», μπορούν να στείλουν SMS με τη λέξη SOS στον πενταψήφιο αριθμό 19820 ή/και να καλέσουν από σταθερό ή κινητό στον ίδιο πενταψήφιο αριθμό (2,00€ + ΦΠΑ και το αναλογούν τέλος σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, αντίστοιχα). Επιπλέον, μπορούν να καλούν από σταθερό ΟΤΕ  στον αριθμό 901 11 164 164 (2,99€ +ΦΠΑ).

«Φέτος τα Χριστούγεννα στον ΑΝΤ1 βάλαμε έναν στόχο: να κάνουμε την αγάπη, πράξη. Και, για να το καταφέρουμε αυτό, χρειάζεται όλοι να ανοίξουμε την καρδιά μας και να μοιράσουμε χαρά και παραπάνω δύναμη σε παιδιά που την ονειρεύονται» τόνισε ο Chief Marketing Officer του ΑΝΤ1, Ζαφείρης Χαραλαμπίδης, συμπληρώνοντας ότι «Τα “Παιδικά Χωριά SOS” επιτελούν εξαιρετικό κοινωνικό έργο που στηρίζεται στην αξιοθαύμαστη προσπάθεια των ανθρώπων τους. Κι εμείς είμαστε σήμερα εδώ, για να ενισχύσουμε αυτή την προσπάθεια».

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής των «Παιδικών Χωριών SOS»,Γιώργος Πρωτόπαπας υπογράμμισε «Φέτος ο ANT1 έχει ανοίξει μια πολύ μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά μας και μας βοηθάει να καλύψουμε τη διατροφή και τις εκπαιδευτικές ανάγκες όλων των παιδιών στα “Παιδικά Χωριά SOS” σε όλη την Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τη Διοίκηση του Ομίλου ANTENNA που βρίσκεται πίσω από αυτήν την πρωτοβουλία αλλά και κάθε εργαζόμενο του σταθμού που τη στηρίζει και εύχομαι ο κόσμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμα όλων μας γιατί τα παιδιά μας το έχουν πραγματικά ανάγκη»,

Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια τα οποία προσέφεραν οι εργαζόμενοι του ΑΝΤ1 ήταν μία προσφορά από τα παιχνίδια Δεσύλλας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ