Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της Global Sustain

Τη νέα χρονιά υποδέχτηκε η Global Sustain, κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα της παρουσία μελών, συνεργατών και φίλων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019, στον φιλόξενο χώρο του Ecali Club στην Εκάλη, ενώ η βραδιά είχε πολλές εκπλήξεις και δώρα για τους καλεσμένους.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο κ. Μιχάλης Σπανός, Διευθύνων Σύμβουλος της Global Sustain, ξεκινώντας με την παρουσίαση του Ετήσιου Απολογισμού του έτους 2018, με ειδική αναφορά σε θέματα όπως: η αύξηση του κύκλου εργασιών της εταιρίας κατά 11%, οι νέες σημαντικές διεθνείς συνεργασίες (π.χ. Task Force on Climate-Related Financial Disclosures -TCFD), η συνέχιση υποστήριξης κοινωνικών και περιβαλλοντικών σκοπών και τέλος η αύξηση του προσωπικού της εταιρίας. Ακολούθησαν οι συνεργάτες της εταιρίας οι οποίοι παρουσίασαν τα σημαντικότερα επιτεύγματα της χρονιάς στον τομέα των υπηρεσιών και των διεθνών δραστηριοτήτων της Global Sustain, ενώ ο κ. Ηλίας Σκορδάς, Quantitative Research Director της Global Link παρουσίασε τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας ικανοποίησης Stakeholders. Στη συνέχεια, αναφέρθηκαν οι προγραμματισμένες δράσεις της εταιρίας για το 2019, ενός έτους που επιφυλάσσει νέα projects, συνεργασίες και εκπαιδευτικά σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι ΜΚΟ που χρηματοδοτήθηκαν στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος χρηματοδότησης της Global Sustain. Συγκεκριμένα, οι ΜΚΟ που επιλέχθηκαν είναι η «Εθελοντική Διακονία Ασθενών» και η «ITHACA».

Ακόμη, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η έκδοση Μελών της Global Sustain ”ReMembers”. Μέσα από τις σελίδες της έκδοσης αναδεικνύεται η πορεία των Μελών σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας και βιώσιμης ανάπτυξης, καταγράφοντας τις προτεραιότητες των εταιριών αλλά και τις τάσεις που επικρατούν αυτή την περίοδο. Η έκδοση είναι ανθρακικά ουδέτερη και πιστοποιημένη κατά FSC, όπως όλες οι εκδόσεις της Global Sustain.

Στην εκδήλωση, η Global Sustain εγκαινίασε ένα νέο θεσμό, τα βραβεία Μελών “Global Sustain Members Awards”. Αναλυτικά, βραβεία απονεμήθηκαν στα εξής Μέλη:

  • Κατηγορία “Groupie”, Ομάδα Σύμπραξις για τη συμμετοχή της στα περισσότερα events της Global Sustain.
  • Κατηγορία “Social Media Follower”, TUV Austria Hellas για τη μεγαλύτερη συμμετοχή στα social media.
  • Κατηγορία “Forum Stalker”, Όμιλος ΟΤΕ για τις περισσότερες συμμετοχές σε forums σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
  • Κατηγορία Communicator”, Boussias Communications για τα περισσότερα Δελτία Τύπου και συνεντεύξεις στο www.globalsustain.org.
  • Κατηγορία “Collaborator”, Eurobank ως το Μέλος με τις περισσότερες συνεργασίες.
  • Κατηγορία “Player”, Ask2Travel για τα περισσότερα networking emails.
  • Κατηγορία “Eventista”, Ομάδα Σύμπραξις για την αξιοποίηση περισσότερων δωρεάν προσκλήσεων.
  • Κατηγορία “SOS”, TUV NORD HELLAS για τα περισσότερα members’ requests.
  • Κατηγορία “Sustaining Member”, Genesis Pharma για τα περισσότερα χρόνια ως  μέλος στην Global Sustain.
  • Κατηγορία “Member of the Υear”, Ομάδα Σύμπραξις για τις περισσότερες διακρίσεις στις κατηγορίες.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος ακολούθησε κλήρωση και δόθηκαν δώρα στους παρευρισκόμενους, προσφορά των Μελών. Η Global Sustain έκλεισε τη βραδιά με την κοπή της πίτας και το cocktail networking μεταξύ των Μελών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ