Το 1ο φιλανθρωπικό τουρνουά Ping Pong διοργάνωσαν οι Pylones & SciFY

H Pylones Hellas, πάροχος προηγμένων λύσεων πληροφορικής σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με πολύχρονη παρουσία για πάνω από 20 έτη σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, διοργάνωσε το 1ο Pylones Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ping Pong σε συνεργασία με τη SciFY (Science For You) με κεντρικό μήνυμα «every point matters».

H Pylones Hellas στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, συνεργάστηκε για το 1ο Pylones Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ping Pong με τη SciFY (Science For You), τον βραβευμένο μη κερδοσκοπικό οργανισμό που δημιουργεί καινοτόμες λύσεις για παιδιά με αναπηρία. Η SciFY έχει αναπτύξει και προσφέρει δωρεάν βοηθητικές τεχνολογίες για ΑμεΑ, ωφελώντας μέχρι στιγμής πάνω από 60.000 ανθρώπους!

Συνεργάτες, πελάτες αλλά και το ίδιο το προσωπικό της Pylones Hellas έδειξε να αγκαλιάζει την ενέργεια αυτή, συμμετέχοντας και «κάνοντας σερβίς» για καλό σκοπό. Το τριήμερο τουρνουά πραγματοποιήθηκε στις 21-22 & 28 Ιουνίου στο χώρο αναψυχής των εργαζομένων στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Με τη συμμετοχή τους στο τουρνουά, οι συμμετέχοντες βοήθησαν να συγκεντρωθεί ένα αξιοσημείωτο χρηματικό ποσό για την ανάπτυξη βοηθητικών τεχνολογιών και εκπαιδευτικού υλικού για παιδιά με αναπηρία, αφού για κάθε κερδισμένο πόντο που σημειώθηκε η Pylones Hellas θα προσφέρει 1€ στη SciFY.

Συνολικά στο το τριήμερο φιλανθρωπικό τουρνουά παίχτηκαν 84 sets, πραγματοποιήθηκαν 1749 σερβίς, και ανταλλάχθηκαν 5268 μπαλιές με μοναδικό σκοπό την βελτίωση της ζωής των παιδιών με αναπηρία.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί μόνο το πρώτο βήμα προς τη κατεύθυνση της Pylones Hellas να προσφέρει σε όλους τους συνανθρώπους μας ίσες εύκαιρες για μια αξιοπρεπή ζωή με σύμμαχο τη τεχνολογία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ