Η ESET Hellas στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η ESET Hellas στηρίζει για ακόμη μία χρονιά τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τις προσπάθειές του να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική και ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη και ισορροπία των παιδιών. Συγκεκριμένα, η ESET Hellas ανέλαβε και φέτος να καλύψει τις ανάγκες ασφάλειας των IT συστημάτων του Οργανισμού, προσφέροντας 350 άδειες της λύσης ESET Endpoint Protection Standard.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος σε δήλωση του ανέφερε: «Ευχαριστούμε θερμά την ESET Hellas για την εμπιστοσύνη και τη διαχρονική υποστήριξη στον καθημερινό μας αγώνα με στόχο την ολιστική υποστήριξη και την ευημερία όλων των ευάλωτων  παιδιών. Εταιρείες όπως η ESET Hellas με υπευθυνότητα και έμπρακτη διάθεση προσφοράς στην κοινωνία βρίσκεται σταθερά δίπλα μας, συμβάλλοντας ενεργά στη συνέχιση του δύσκολου έργου μας 23 και πλέον χρόνια, και της προσπάθειάς μας να εξασφαλίσουμε το Χαμόγελο σε κάθε παιδί».

Όπως δήλωσε σχετικά ο κ. Νεόφυτος Νεοφύτου, Διευθύνων Σύμβουλος της ESET Hellas: ««Το Χαμόγελο του Παιδιού» επιτελεί ένα πολύ σημαντικό έργο: προασπίζεται τα δικαιώματα των παιδιών και καλύπτει τις ανάγκες που καθημερινά προκύπτουν, ώστε να μπορούν όλα τα παιδιά να χαμογελούν. Ελπίζοντας να συμβάλλουμε ουσιαστικά στη συνέχιση του πολύτιμου αυτού έργου, προσφέρουμε λύσεις ασφαλείας της ESET που θα κρατήσουν προστατευμένο τον Οργανισμό από οποιαδήποτε ψηφιακή απειλή».

Το ESET Endpoint Protection Standard, αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες επιλογές για πολυεπίπεδη προστασία από το malware και ολοκληρωμένη προστασία των endpoint. Με τεχνολογία εντοπισμού με βάση τη συμπεριφορά και υποστήριξη virtualization, η συγκεκριμένη λύση εξαλείφει όλων των ειδών τις απειλές. Το ESET Endpoint Protection Standard παρέχει αποδεδειγμένη προστασία ενώ αφήνει περισσότερους πόρους του συστήματος για βασικά προγράμματα από τα οποία εξαρτώνται οι τελικοί χρήστες καθημερινά, μπλοκάροντας παράλληλα μη εξουσιοδοτημένες συσκευές. Χάρη στην αναγνωρισμένη τεχνολογία ESET NOD32®, με τις λειτουργίες Exploit Blocker και Advanced Memory Scanner, είναι σε θέση να εξουδετερώνει όλες τις εξελιγμένες απειλές, ενώ είναι διαχειρίσιμη μέσω του ESET Security Management Center.

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ