Η probunkers γίνεται μέλος της συμμαχίας Getting to Zero

Η probunkers γίνεται μέλος της συμμαχίας «Getting to Zero».  Έχοντας σκοπό να ηγηθεί της αλλαγής προς τις καθαρές πηγές ενέργειας ιδρύοντας ένα παγκόσμιο δίκτυο διανομής LNG ως ναυτιλιακό καύσιμο, η  probunkers θα συνδράμει στις δραστηριότητες της Συμμαχίας μέσω των εξελίξεων στην αγορά των LNG και bio/synthetic LNG ως ναυτιλιακά καύσιμα.

«Οι στόχοι και το όραμα της Συμμαχίας υιοθετούνται από όλο και περισσότερο κοινό στον κόσμο της ναυτιλίας, καθώς καθίσταται σαφές πως η μοναδική βιώσιμη επιλογή είναι η συνδρομή και συμμόρφωση προς τους στόχους του ΙΜΟ. Στην probunkers θεωρούμε ευθύνη μας την συνεισφορά στο άνοιγμα αυτού του δρόμου υποστηρίζοντας την καθιέρωση του LNG το οποίο ως ναυτιλιακό καύσιμο έχει ήδη κερδίσει την αναγνώριση ως μία από τις επικρατέστερες λύσεις προς το στόχο των Zero Emission Vessels (ZEVs)», δηλώνει ο Αλέξανδρος Προκοπάκης, Chief Executive Officer της probunkers.

Τα μέλη που απαρτίζουν τη συμμαχία προέρχονται από όλο το φάσμα της ναυτιλίας, συμπεριλαμβάνοντας οργανισμούς από τραπεζικά ιδρύματα έως πολύ γνωστές εταιρίες πλοιοκτησίας. Κοινός παρονομαστή σε αυτή την προσπάθεια είναι η αφοσίωση όλων στον στόχο των ZEVs έχοντας ως γνώμονα πάντα τις αξίες της ασφάλειας, της ουδετερότητας μεταξύ τεχνολογικών λύσεων, της εμπορικής βιωσιμότητας, της συμμετοχικότητας και της ειλικρίνειας με προσανατολισμό στη δράση καθώς οι συμμέτοχοι έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν τον τομέα που υπηρετεί ο καθένας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ