Χρονιά εθελοντισμού και φιλανθρωπίας το 2019 για τη Mondelēz και τους εργαζόμενούς της

Χρονιά εθελοντισμού και φιλανθρωπίας ήταν και το 2019 για τη Mondelēz και τους εργαζόμενους της στην Ελλάδα. Εθελοντική εργασία, συμμετοχή εργαζομένων σε δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης και ενέργειες φιλανθρωπίας αποτελούν σημαντικό κομμάτι της κουλτούρας του οργανισμού καλλιεργώντας εμπράκτως τη φιλοσοφία του ενεργού εταιρικού πολίτη.

Με περισσότερες από 240 ώρες εθελοντικής προσφοράς το 2019, οι εργαζόμενοι της Mondelēz συμμετείχαν σε εθελοντικές δράσεις, σε ώρες εργασίας, που αποσκοπούσαν στην έμπρακτη στήριξη οργανώσεων που επικεντρώνονται στην φροντίδα των παιδιών. Πιο συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι συμμετείχαν σε τρεις εθελοντικές δράσεις στο Χαμόγελο του Παιδιού στις περιόδους του Πάσχα και των Χριστουγέννων ενώ τον Ιούνιο, περισσότεροι από 25 εργαζόμενοι, σε συνεργασία με τη HELMEPA, καθάρισαν την παραλία του Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό. Επίσης, σε συνεργασία με το Make A Wish, οι εργαζόμενοι της Mondelēz συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Bake A Wish» συγκεντρώνοντας χρήματα τα οποία και πρόσφεραν στο οργανισμό.

Παράλληλα, συνεχίστηκε για μία ακόμη χρονιά το Πρόγραμμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Είναι το πιο μακροχρόνιο εθελοντικό πρόγραμμα της εταιρείας, μέσω του οποίου συγκεντρώνονται δεκάδες φιάλες αίματος, για την κάλυψη αναγκών των εργαζομένων και των οικογενειών τους, καθώς και των αναγκών της ελληνικής κοινωνίας.

Η κα. Κατερίνα Βλάχου, Γενική Διευθύντρια της Mondelez για Ελλάδα και Κύπρο δήλωσε: «Ο εθελοντισμός και η φιλανθρωπία είναι βασικά κομμάτια της κουλτούρας που έχουμε ως οργανισμός και της δέσμευσης που έχουμε αναλάβει ως εταιρικός πολίτης στο πλαίσιο της στρατηγικής μας για την εταιρική υπευθυνότητα. Ενθαρρύνουμε και στηρίζουμε όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας μας να συμμετέχουν σε δράσεις εθελοντισμού και να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.»

Στο πεδίο της δωρεάς προϊόντων σε είδος, το 2019 η Mondelēz πρόσφερε περισσότερους από 34 τόνους προϊόντων στην Τράπεζα Τροφίμων στηρίζοντας με τον πλέον έμπρακτο τρόπο το σημαντικό έργο που προσφέρει ο οργανισμός αυτός.

Επίσης, αυτά τα Χριστούγεννα, η εταιρεία πρόσφερε ποσότητες μπισκότων και άλλων σνακς στα Παιδικά Χωριά SOS που θα καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών για το πρώτο εξάμηνο του 2020, καθώς και μεγάλη ποσότητα προϊόντων στο Χαμόγελο του Παιδιού και σε Κοινωνικά Παντοπωλεία.

Τέλος, το 2019, η Mondelēz οργάνωσε φιλανθρωπικά Bazaar με τη συμμετοχή ΜΚΟ όπως η ΕΛΕΠΑΠ και η Φλόγα με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την υποστήριξη του έργου τους, με την ανταπόκριση των εργαζομένων να είναι συγκινητική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ