H Deloitte Ελλάδος στα RetailBusiness Awards

    Ελεγκτικός Φορέας της φετινής 19ης διοργάνωσης του πιο σημαντικού και καταξιωμένου θεσμού για το ελληνικό Λιανικό Εμπόριο και την Βιομηχανία.

    H Deloitte Ελλάδος αποτελεί τον Ελεγκτικό Φορέα της φετινής διοργάνωσης των RetailBusiness Awards. Η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής συμβουλευτικών, χρηματοοικονομικών, φορολογικών, νομικών, ελεγκτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών διαχείρισης κινδύνου, με 45η πορεία στην Ελλάδα, συνεργάζεται με τον πιο σημαντικό και καταξιωμένο θεσμό για το Λιανικό Εμπόριο και την Βιομηχανία στην Ελληνική αγορά, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την αξιοπιστία και το κύρος των βραβείων.

    Η Deloitte Ελλάδος θα αναλάβει να διασφαλίσει ότι η διαδικασία ανάδειξης των νικητών των φετινών βραβείων θα πραγματοποιηθεί με απόλυτη διαφάνεια, αντικειμενικότητα και αξιοπιστία, για ακόμα μία χρονιά. Στόχος της συνεργασίας των δυο πλευρών είναι να διατηρηθεί και να ενισχυθεί, ακόμη περισσότερο, το ήδη υψηλό κύρος του θεσμού, που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στην ελληνική αγορά και, φέτος, συμπληρώνει 19 συνεχόμενες διοργανώσεις. Η Deloitte, έχοντας σημαντική εμπειρία και παρουσία στον κλάδο του Retail, με την εξειδικευμένη διατμηματική ομάδα της «Retail, Wholesale & Distribution» υποστηρίζει, με την τεχνογνωσία της, τα RetailBusiness Awards.

    Ο Εκδότης- Δευθυντής της Direction Ευάγγελος Παπαλιός ανέφερε σχετικά: « Είμαστε βέβαιοι πως η συμμετοχή της Deloitte Ελλάδος στα RetailBusiness Awards ως Ελεγκτικός Φορέας της φετινής διοργάνωσης θα συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω θωράκιση της αξιοπιστίας του θεσμού και στην ενίσχυση του ήδη υψηλού κύρους του. Πρόκειται για έναν εγνωσμένης αξίας και υψηλού επαγγελματισμού οργανισμό, που θα συνδράμει την προσπάθειά μας να προσφέρουμε προστιθέμενη αξία στους νικητές των RetailBusiness Awards και την πάγια επιδίωξή μας να επιβραβεύουμε τις Αξίες και τους Άριστους, όπως αναδεικνύονται μέσα από την ίδια την αγορά».

    Aπό την πλευρά του, ο Γιάννης Βάλβης, Partner, Retail, Wholesale and Distribution Leader στην Deloitte Ελλάδος, δήλωσε: «Η περίοδος που διανύουμε αποτελεί αναμφίβολα μία από τις δυσκολότερες για την οικονομία της χώρας και ειδικά για τον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου. Ως Deloitte, είμαστε δίπλα στις εταιρείες του κλάδου, κατανοώντας τις προκλήσεις της εποχής, παρέχοντας καινοτόμες λύσεις και βοηθώντας τις να ανταπεξέλθουν στο διαρκώς εξελισσόμενο περιβάλλον του Retail. Επιπλέον, χαιρόμαστε ιδιαίτερα που συμμετέχουμε στον θεσμό RetailBusiness Awards που αναγνωρίζει και επιβραβεύει τα στελέχη και τις επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν».

    Τα RetailBusiness Awards διοργανώνονται από την Direction και το περιοδικό RetailBusiness και αποτελούν τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας. Πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά το 2000 και έχουν εξελιχθεί στον πιο ιστορικό, αξιόπιστο και σημαντικό θεσμό της αγοράς επιβραβεύοντας τις υγιείς δυνάμεις του ελληνικού επιχειρείν, που κατορθώνουν να οδηγούν την αγορά συνεχώς μπροστά.

    Κάθε χρόνο τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Oικονομίας και Ανάπτυξης και πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).