SWOT Hospitality: Δίπλα στην κοινωνία με δωρεές ύψους 240.000 ευρώ

    H προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και οι πρωτοβουλίες που έχουν στο επίκεντρό τους τον άνθρωπο, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της SWOT Hospitality, της κορυφαίας εταιρείας διαχείρισης ξενοδοχείων στην Ελλάδα. Στο ευρύτερο πλαίσιο του ESG προγράμματός της για το 2023, η εταιρεία υλοποίησε σημαντικές δράσεις συμπεριλαμβανομένης δωρεάς ξενοδοχειακού εξοπλισμού, για την κάλυψη σημαντικών αναγκών σε δομές της Αθήνας.

     

    Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ανακαίνισης του Lindian Village Beach Resort Rhodes, Curio Collection by Hilton, ιδιοκτησίας της Zetland Capital, το οποίο διαχειρίζεται η SWOT Hospitality, εξοπλισμός από το ξενοδοχείο δωρίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων, στην Κατασκήνωση παιδιών Μητρόπολης Νέας Ιωνίας και στις Ένοπλες Δυνάμεις, και πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ, της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ), της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) και της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ), κατόπιν συνεννόησης με το ΓΕΕΘΑ. Το ύψος της προσφοράς ανήλθε στις 240.000 ευρώ.

    Θερμές ευχαριστίες μετέφερε o Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος προς τη SWOT Hospitality για την προσφορά της, με την οποία  καλύφθηκαν λειτουργικές ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων.

    Σε ό,τι αφορά την παιδική κατασκήνωση της Μητρόπολης Νέας Ιωνίας, η οποία βρισκόταν σε διαδικασία ανακατασκευής, με τη γενναιόδωρη προσφορά της εταιρείας καλύφθηκε το σύνολο του απαραίτητου εξοπλισμού σε κρεβάτια, στρώματα και έπιπλα στα δώδεκα κτήρια της κατασκήνωσης, συνολικής έκτασης 22.000τ.μ.

     

    Σε δήλωσή του, σχετικά με τη δωρεά της SWOT Hospitality, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Γαβριήλ ανέφερε: «Επιθυμώ να σάς εκφράσω τίς θερμές και ευγνώμονες ευχαριστίες μου για την πράγματι γενναιόδωρη προσφορά σας ικανού αριθμού κλινών, με την όποια συμβάλλετε σημαντικά στην ολοκλήρωση τής ανακατασκευής ενός μεγάλου κοινωνικού έργου, πού άφορά στις παιδικές κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεώς μας».

    Διοικητής του ΓΝΠΑ «Η Αγία Σοφία», κ. Εμμανουήλ Παπασάββας σχετικά με τη δωρεά της SWOT Hospitality, ανέφερε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία SWOT Hospitality για την έμπρακτη υποστήριξη του έργου του Παιδιατρικού μας Νοσοκομείου «Η Αγία Σοφία» μέσω της δωρεάς ξενοδοχειακού εξοπλισμού για τα παιδιατρικά μας τμήματα στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό τη Δημόσια Υγεία».

    Ο Στέλιος Κουτσιβίτης, Πρόεδρος της SWOT Hospitality, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που μας δόθηκε η ευκαιρία να στηρίξουμε έμπρακτα τα παιδιά, την κοινωνία και τις Ένοπλες Δυνάμεις, δωρίζοντας μέρος του εξοπλισμού του Lindian Village Beach Resort Rhodes, Curio Collection by Hilton. Ευχαριστούμε το ΓΕΕΘΑ, την Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, και το Νοσοκομείο Παίδων για την ευκαιρία που μας έδωσαν να συνδράμουμε στο πολύτιμο έργο τους».

     

    O Πάνος Κωνσταντινίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της SWOT Hospitality ανέφερε σχετικά: «Με τη δωρεά που πραγματοποιήθηκε φέτος από τη SWOT Hospitality και το ξενοδοχείο Lindian Village Beach Resort Rhodes, Curio Collection by Hilton καταφέρνουμε να στηρίξουμε βασικούς πυλώνες της κοινωνίας, και να παρέχουμε ασφάλεια και βασικά αγαθά σε όσους έχουν ανάγκη. Είναι χρέος των σύγχρονων επιχειρήσεων να φροντίζουν για τη βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου και για την ευημερία των συνανθρώπων μας».