Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος: Χορηγός στο Pho3nix Kids Triathlon by Nicola Spirig

Την Κυριακή 2 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος από τους 3 αγώνες του Pho3nix Kids Triathlon by Nicola Spirig στο CGS (Costeas-Geitonas School), στην Παλλήνη. Ο ειδικά σχεδιασμένος αγώνας παιδικού τριάθλου απευθύνεται σε όλα τα παιδιά Προνηπιαγωγείου – Γυμνασίου, χωρίς την προϋπόθεση αγωνιστικής εμπειρίας, με στόχο να μυηθούν στο ομαδικό πνεύμα και στην αθλητική παιδεία.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος μέσα από το ολιστικό πρόγραμμα δράσεων «Ο Β-οίκος της ζωής μας», υποστηρίζει σημαντικές αθλητικές πρωτοβουλίες και βρίσκεται στο πλευρό των μικρών συμμετεχόντων για να ενισχύσει την προσπάθεια και το αθλητικό τους πνεύμα.

Με στόχο να μεταδώσει την αξία του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι, στηρίζει με υπερηφάνεια το Pho3nix Kids Triathlon by Nicola Spirig, προάγοντας τον αθλητισμό ως μια σπουδαία πτυχή του σύγχρονου τρόπου ζωής μικρών & μεγάλων.

Οι συμμετέχοντες, οι εθελοντές και όλοι οι παρευρισκόμενοι θα ενυδατωθούν με το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος & θα απολαύσουν όλη την γκάμα των φυσικών μεταλλικών αναψυκτικών Βίκος.

Λίγα λόγια για τον αγώνα

Η δράση αποτελεί τον πρώτο από τους τρεις αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα με τη συνεργασία της Τριαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και του Pho3nix Foundation/Mana Group. Οι δυο επόμενες αθλητικές διοργανώσεις θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη (8/6 – Δημοτικό Κολυμβητήριο Ποσειδώνιο) και στο Ηράκλειο Κρήτης (29/2 – Δημοτικό Κολυμβητήριο Παγκρήτιο).

Μέρος των εσόδων της διοργάνωσης θα διατεθούν στο «Μαζί για το Παιδί», στηρίζοντας έναν πολύ καλό σκοπό.