HSBC: Δίπλα στα παιδιά

    Η HSBC συνεπής στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας του 2013, διοργάνωσε στις 30 Ιουνίου 2013, για δεύτερη συνεχή χρονιά απόδραση με φουσκωτά σκάφη στα παράλια της Αττικής για τους νέους των Παιδικών Χωριών SOS της Βάρης.

    Εθελοντές της HSBC και τριάντα οχτώ (38) παιδιά και συνοδοί από τα Παιδικά Χωριά SOS συγκεντρώθηκαν νωρίς το πρωί της Κυριακής στο όρμο της Παλαιάς Φώκαιας στην Ανάβυσσο και επιβιβάστηκαν σε 17 φουσκωτά σκάφη προσφορά της Φυσιολατρικής Λέσχης Φίλων Φουσκωτών Σκαφών «ΝΑΥΤΙΛΟΣ». Οι εθελοντές της HSBC, του Ναυτίλου καθώς και οι φίλοι τους από τα Παιδικά Χωρία SOS όπως και πέρυσι απόλαυσαν τη θάλασσα, διασκέδασαν και πέρασαν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Η θαλασσινή εξόρμηση τελείωσε αργά το απόγευμα, χαρίζοντας στους συμμετέχοντες πολλά χαμόγελα.

    Όπως δήλωσε o κ. Richard Groves, CEO HSBC Ελλάδος «Η επιτυχία της περσινής εκδρομής στον Πόρο και η επιθυμία των παιδιών για μια αντίστοιχη εκδρομή μας οδήγησαν να επαναλάβουμε τη συγκεκριμένη δραστηριότητα με τη Λέσχη Φίλων Φουσκωτών Σκαφών «ΝΑΥΤΙΛΟΣ». Στο πλαίσιο του προγράμματος της Εταιρικής Υπευθυνότητας της HSBC στηρίζουμε αξιόλογες ενέργειες. Η συνεργασία και η υποστήριξη που προσφέρει η HSBC στα Παιδικά Χωριά SOS τα τελευταία οκτώ χρόνια είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Τράπεζα και για τους υπαλλήλους της που συμμετέχουν ενεργά όπου υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Η εκδρομή μας έδωσε την ευκαιρία να διασκεδάσουμε όλοι μαζί».

    Ο κ. Γιώργος Νικολόπουλος, Πρόεδρος της Φυσιολατρικής Λέσχης Φίλων Φουσκωτών Σκαφών «Ναυτίλος» ανέφερε σχετικά: «Ήταν μεγάλη χαρά που για μία ακόμα φορά συνδιοργανώσαμε τη συγκεκριμένη ενέργεια με την HSBC για τα Παιδικά Χωριά SOS. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία  αγάπης η οποία εντάσσεται στους σκοπούς του ομίλου για τη διοργάνωση αποστολών που σκοπό έχουν την ανάπτυξη του ενδιαφέροντος και του σεβασμού προς τη θάλασσα και τα φουσκωτά σκάφη».

    O Δρ. Νίκος Καλλιακμάνης, Μέλος του ΔΣ των Παιδικών Χωριών SOS Βάρης, αναφερόμενος στην πρωτοβουλία αυτή είπε: «Για μία ακόμα φορά πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή και τέλεια οργανωμένη εκδρομή που γέμισε τα παιδιά μας με χαμόγελα, ξεγνοιασιά και υπέροχες αναμνήσεις. Η αφοσίωση και ο ενθουσιασμός των εργαζομένων της HSBC αλλά και των μελών της Φυσιολατρικής Λέσχης Φίλων Φουσκωτών Σκαφών «ΝΑΥΤΙΛΟΣ» στη δράση αυτή, μας δίνει δύναμη. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την HSBC που βρίσκεται για πολλά χρόνια δίπλα μας και τα μέλη της Φυσιολατρικής Λέσχης Φίλων Φουσκωτών Σκαφών «ΝΑΥΤΙΛΟΣ» που σταθερά για δεύτερη χρονιά  συμμετέχουν στο έργο μας».

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ