Hellenic Seaways & Make-A-Wish

    Με στόχο την ευαισθητοποίηση του επιβατικού κοινού αλλά και την ενίσχυση του πολύτιμου έργου του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), η Hellenic Seaways φιλοξενεί στα καταστήματα των πλοίων της προϊόντα με το λογότυπο Μake-A-Wish και καλεί τους επιβάτες που την τιμούν με την εμπιστοσύνη τους να αγοράσουν τα προϊόντα αυτά υποστηρίζοντας την πραγματοποίηση ευχών παιδιών που αντιμετωπίζουν απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

    Η αποστολή του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι να εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

    Από φέτος κάθε παιδική ευχή διασχίζει το Αιγαίο και τις καρδιές όλων μας και αποκτά μια ακόμα ευκαιρία να εκπληρωθεί από το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Με τη συνεργασία της Hellenic Seaways και τη συμβολή όλων μας, παιδιά που δίνουν μάχη με σοβαρές αρρώστιες έχουν την ευκαιρία να βρουν το κουράγιο για να συνεχίσουν τον αγώνα τους και τη δύναμη να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες και να παλέψουν για τη ζωή τους.

    Με τη συνεργασία αυτή, η Hellenic Seaways συντάσσεται απόλυτα με τους στόχους του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) υποστηρίζοντας στην πράξη την εκπλήρωση όλων των ευχών των παιδιών που μας έχουν ανάγκη.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ