Attica Bank: Δίπλα στους μαστιχοπαραγωγούς Χίου

Τους μαστιχοπαραγωγούς Χίου στηρίζει η Attica Bank, ένα χρόνο μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν το νησί. Σε αυτό το πλαίσιο, αντιπροσωπεία της Τράπεζας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και Εντεταλμένο Σύμβουλο της Τράπεζας, κ. Ιωάννη Γαμβρίλη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Attica Ventures, κ. Γιάννη Παπαδόπουλο και την  Διευθύντρια Δικτύου Υπόλοιπης Ελλάδος, κ. Νικολέτα Μάνου, είχε συνάντηση με την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου, ώστε να αναζητήσουν τρόπους διεύρυνσης της μεταξύ τους συνεργασίας.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου, Ευθύμης Μονιάρος, εξέφρασε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, τις ευχαριστίες των μαστιχοπαραγωγών για την οικονομική ενίσχυση ύψους 50.000 ευρώ που παρείχε η Τράπεζα στην Ένωση για την αποκατάσταση των ζημιών, αλλά και για τη γενικότερη στήριξη της Attica Bank προς την Ένωση.

Ακολούθως, ο Επικεφαλής του Ομίλου, Πρόεδρος του Δ.Σ. και Εντεταλμένος Σύμβουλος της Attica Bank κ. Ιωάννης Γαμβρίλης, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει η Τράπεζα, για να ενισχύσει την αγροτική παραγωγή και μεταποίηση. «Μετά την κεφαλαιακή ισχυροποίηση της Τράπεζας, στις πρώτες μας προτεραιότητες είναι η στήριξη τομέων της οικονομίας με θετικές προοπτικές περιοχών της περιφέρειας με αγροτική παραγωγή και συγκριτικά πλεονεκτήματα, όπως είναι η Χίος, που διαθέτει αυτό το σπάνιο προϊόν, τη μαστίχα» σχολίασε ο κ. Γαμβρίλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ