Η Fix Hellas στο Athens Remap4

Στο πλαίσιο της διεθνούς καλλιτεχνικής διοργάνωσης ReMap4, που φέτος πραγματοποιείται στην Αθήνα, η FIX Hellas συμβάλλει στη δημιουργική σύλληψη δύο καλλιτεχνικών ομάδων που ανέλαβαν να «φτιάξουν την Ελλάδα».

Οι 2monochannels από την Αθήνα και οι BENTEN CLAY από το Βερολίνο, σε συνεργασία με την γκαλερί Qbox, δημιούργησαν το έργο “fix hellas”, το οποίο αποτελεί μια διαδραστική εγκατάσταση αποτελούμενη από αλουμινένιες συσκευασίες μπύρας FIX. Η μετάφραση του τίτλου του «Fix Hellas – Φτιάξε την Ελλάδα», επανανοηματοδοτεί την εικόνα, ενώ ο ίδιος ο επισκέπτης, μέσω της κίνησης και της παρεμβολής του στο χώρο, γίνεται το μέσο για να φανερωθεί το έργο. Πρόκειται, ουσιαστικά, για έναν υπαινιγμό, που σηματοδοτεί μια κινητήρια δύναμη για αναστοχασμό, στο πλαίσιο της συγκυρίας που διανύουμε.

Η έκθεση Remap, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών και επιμελητών από όλον τον κόσμο, διοργανώνεται για 4η φορά και λαμβάνει χώρα στην περιοχή του Κεραμεικού – Μεταξουργείου, σε ετερόκλητους αστικούς χώρους με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως οικόπεδα, υπόγεια, ακόμη και νεοκλασικά κτίρια και διαμερίσματα της δεκαετίας του 60’. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το έργο “fix hellas” στο κτίριο της οδού Ιάσονως 47, στο Μεταξουργείο. Η έκθεση εγκαινιάστηκε στις 8/9 και θα διαρκέσει έως τις 30/9, με πρόγραμμα ανοιχτό προς το κοινό, περιλαμβάνοντας και μια σειρά εκδηλώσεων εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της FIX Hellas, όπου μέσω της ιδιαίτερης αυτής συμμετοχής της, αναδεικνύεται για ακόμη μία φορά ότι το αγαπημένο, ιστορικό brand και η Ελλάδα πάνε μαζί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ