Κωτσόβολος: Δίπλα σε Κιβωτό του Κόσμου και Make A Wish

Η αλυσίδα Κωτσόβολος χάρη στην εθελοντική προσφορά και την ενεργητικότητα των εργαζομένων της συνέχισε, δυναμικά μέσα στο Σεπτέμβριο, την υποστήριξη δύο εκ των βασικών της κοινωνικών εταίρων, της «Κιβωτού του Κόσμου» και του «Make A Wish», μέσα από ισάριθμες δράσεις εταιρικής ευθύνης.

Η αρχή έγινε μέσα στον Αύγουστο όταν, εν’ όψει της νέας σχολικής χρονιάς, η εταιρεία ανέλαβε την πρωτοβουλία να αξιοποιήσει το εσωτερικό της δίκτυο για να συλλέξει σχολικά είδη για τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου». Η συμμετοχή των εργαζομένων ήταν εξαιρετικά θερμή με τα πακέτα των ειδών που συγκέντρωναν να καταφθάνουν καθημερινά στις εγκαταστάσεις της εταιρείας από όλη τη χώρα. Η πρωτοβουλία αποδείχθηκε επιτυχημένη αφού το πρωί της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου με χαρά παραδόθηκαν στους ανθρώπους της Κιβωτού, σχολικά είδη για τις ανάγκες των μικρών μαθητών, με βάρος περισσότερο από μισό τόνο.

Η δεύτερη δράση της Κωτσόβολος πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Family Fun Day, της ετήσιας γιορτής του Make A Wish (Κάνε μια Ευχή Ελλάδος) που διοργανώνεται για την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων και ταυτόχρονα την οικονομική ενίσχυση του οργανισμού. Για το bazaar προϊόντων του Family Fun Day, στις 22 Σεπτεμβρίου, η Ομάδα Εθελοντών της Κωτσόβολος έστησε το δικό της πάγκο με 250 διαφορετικά χειροποίητα κοσμήματα τα οποία έφτιαξαν με μεράκι και όρεξη οι εργαζόμενοι της εταιρείας. Για αυτό το σκοπό οι εθελοντές παρακολούθησαν ειδικό σεμινάριο κατασκευής κοσμημάτων ενώ ανέλαβαν και την πώλησή τους κατά τη διάρκεια του bazaar. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των κοσμημάτων διατέθηκαν στο Make A Wish ενώ ταυτόχρονα η Κωτσόβολος δώρισε ηλεκτρικές συσκευές για τη λαχειοφόρο αγορά του οργανισμού.

Οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο μήνα Σεπτέμβριο αποτελούν μέρος του «πράττειν», της πλατφόρμας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Κωτσόβολος και πιο συγκεκριμένα των πυλώνων που αφορούν την «Κοινωνία» και τον «Άνθρωπο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ