Στην τελική Ευθεία για τα Αριστεία ΕΚΕ του ΣΔΕ

Με την Τελετή Απονομής που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Νοεμβρίου, στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών κορυφώνεται η 6η διοργάνωση των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος, του πρώτου φορέα που στα πλαίσια του κοινωνικού του ρόλου, θεσμοθέτησε βραβεία εταιρικής κοινωνικής προσφοράς.Η φετινή διοργάνωση τελεί  υπό την Αιγίδα του European Business Ethics Network (EBEN).

Στην Τελετή Απονομής των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας, ο ΣΔΕ θα επιβραβεύσει τις καλύτερες εταιρικές πρακτικές και δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας που πραγματοποιήθηκαν από επιχειρήσεις στην Ελλάδα το 2010-2012 και θα δώσει τη δυνατότητα σε όσους παρευρεθούν να ενημερωθούν αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Martin Porter, Πρόεδρος Public Affairs Practice Europe & CIS της Edelman και Γενικός Διευθυντής της Edelman Brussels. Ο κ. Porter είναι σύμβουλος επικοινωνίας με ειδίκευση σε θέματα στρατηγικής και διοικητικής διαχείρισης, κυρίως σε τομείς όπως το purpose, η πράσινη οικονομία, η βιώσιμη ανάπτυξη και το risk management.

Η φετινή Τελετή Απονομής, όπως και οι προηγούμενες, αναμένεται να προσελκύσει υψηλόβαθμα στελέχη από τον χώρο των επιχειρήσεων, των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, των ΜΚΟ και ανθρώπους από τον ευρύτερο χώρο του πολιτισμού και του πνεύματος.

Η Τελετή Απονομής είναι ανοικτή στο κοινό και η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ