ΑΛΜΑ: Επιτυχής η 1η Just for Fun

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η 1η Αθλητική Γιορτή Ψυχικής υγείας- Just for Fun η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013 στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ν. Σμύρνης (Εθνικής Στέγης και Αρτάκης) και διοργανώθηκε από τον  Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ.

Την ημερίδα, στην οποία συμμετείχαν 80 αθλητές από 9 κέντρα ημέρας, οικοτροφεία-ξενώνες και στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης, άνοιξε με χαιρετισμό η Πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Κατερίνα Γιαννακοπούλου η οποία ανάμεσα σε άλλα ανέφερε: «Δεν είναι αγώνας, είναι γιορτή χαράς. Καμία κρίση δεν θα μας στερήσει το χαμόγελο και τη πίστη στη ζωή! Μπορεί να μην έχουμε λεφτά δεν κάνουμε όμως εκπτώσεις στην ποιότητα. Μπορεί να μην πήραμε μισθό ….όμως δεν χάσαμε τον σεβασμό στον άνθρωπο. Διαλέξαμε να είμαστε ΕΔΩ!».

Στους αγώνες ήταν παρόντες ο κύριος Κεφαλίδης, υπεύθυνος του Αθλητικού Κέντρου Ν. Σμύρνης από το Γραφείο Άθλησης Νεολαία,ς καθώς και ο κύριος Αναλυτής Βαγγέλης, επόπτης του κολυμβητηρίου Αθλητικού Κέντρου Ν. Σμύρνης. Παρών από την ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου ήταν ο κύριος Φραγκούλης Γιάννης.

Πολύτιμη βοήθεια τους για την ομαλή διεξαγωγή της αθλητικής γιορτής προσέφεραν: η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων (Ε.Δ.Ο.Κ.) και το Ιατρικό τμήμα από το Χαμόγελο του Παιδιού με τους κυρίους Πετρόπουλο και Κολοβό.

Τέλος, σημαντική ήταν η συνεισφορά της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, η οποία προσέφερε εμφιαλωμένο νερό στους αθλητές και το κοινό που παρακολούθησε τους αγώνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ