Παράταση για τα Lighthouse RETAILBUSINESS AWARDS

Παράταση μέχρι την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου δόθηκε στην  ψηφοφορία για τα LIGHTHOUSE RETAILBUSINESS AWARDS 2013, του καταξιωμένου θεσμού που διοργανώνει για 12η χρονιά η DIRECTION ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Α.Ε. και το περιοδικό RETAILBUSINESS, με κεντρικό μήνυμα «Το RETAIL είναι ΕΔΩ!».

Δικαίωμα συμμετοχής στην διαδικασία ψηφοφορίας, η οποία πραγματοποιείται μέσω αριθμημένων ψηφοδελτίων έχουν τα μέλη του ΣΕΛΠΕ, της ΕΣΕΕ, οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. που καλύπτουν τον κλάδο του Λιανεμπορίου και της Βιομηχανίας, όπως και το αναγνωστικό κοινό-συνδρομητές των περιοδικών της DIRECTION. Πρόκειται για ένα σημαντικότατο δείγμα ειδικών που μπορεί να διαμορφώσει απόψεις και τάσεις και να οδηγήσει σε χρήσιμα συμπεράσματα. Την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του θεσμού διασφαλίζει για όγδοη συνεχή χρονιά η KPMG ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ Α.Ε. ως Ελεγκτικός Φορέας της διοργάνωσης.

Οι κατηγορίες των Βραβείων είναι:

•    CSR Retail Strategy 2013
•    Retail Campaign 2013
•    Ε-Retailer 2013
•    Retail Store SUPER MARKET 2013
•    Retail Store ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΔΗ 2013
•    Retail Store ΕΣΤΙΑΣΗ 2013
•    Retail Store ΕΝΔΥΣΗ-ΥΠΟΔΗΣΗ 2013
•    Retail Store ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ 2013

Επίσης, στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα απονεμηθούν τα κορυφαία βραβεία «Retailer of the Year» και «Retail Manager of the Year» και για μια ακόμη χρονιά, θα τιμηθούν οι Προμηθευτές της Χρονιάς. Μάλιστα φέτος εκτός από τις κατηγορίες Food & Drink και Non Food, βραβεία Προμηθευτών θα απονεμηθούν και στις κατηγορίες Τεχνολογία και Λευκές και Μαύρες Συσκευές σε συνεργασία με το  Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Οι εταιρείες και τα στελέχη που θα διεκδικήσουν ένα από τα βραβεία των φετινών LIGHTHOUSE RETAILBUSINESS AWARDS έχουν ήδη ανακοινωθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του θεσμού www.retailawards.gr.

Τα LIGHTHOUSE RETAILBUSINESS AWARDS 2013 τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και διοργανώνονται σε συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος.

Η εκδήλωση της Τελετής Απονομής θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013, στο Metropolitan Expo, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας, υψηλόβαθμων και καταξιωμένων  στελεχών του ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας, του Marketing και της Επικοινωνίας, της Διαφήμισης και του Δημοσιογραφικού χώρου.

Τα βραβεία RETAILBUSINESS παραμένουν για ακόμη μια χρονιά πιστά στο ραντεβού τους, στηρίζοντας τις υγιείς δυνάμεις του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου, που δηλώνουν παρών και είναι εδώ. Αναδεικνύουν και τιμούν τους ανθρώπους, τις επιχειρήσεις και τις πρακτικές που ακόμη και στην δύσκολη συγκυρία για την οικονομία και την αγορά, μας δίνουν ακόμη λόγους να αισιοδοξούμε πως το Λιανεμπόριο διαθέτει την δυναμική να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση. Επιβραβεύουν, εκείνους που δίνουν καθημερινά τη μάχη της ανάπτυξης εντός και εκτός Ελλάδας, οδηγώντας τον κλάδο όλο και πιο μπροστά, αποδεικνύοντας πως το Λιανεμπόριο παραμένει ισχυρό γιατί κινείται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ