Η LG στηρίζει το έργο της MDA Hellas

Η LG Electronics Hellas συμμετείχε ενεργά στο ετήσιο χριστουγεννιάτικο bazaar του σωματείου MDA Hellas για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 20/11, στην Πινακοθήκη Κουβουτσάκη.

Με βασική αξία την αγάπη για τον άνθρωπο και την κοινωνία, η LG ενίσχυσε το μοναδικό έργο του Σωματείου, προσφέροντας 1.000 ευρώ για κάθε πώληση της LG Curved OLED TV  ιντσών στους παρευρισκομένους του συγκεκριμένου γεύματος, για τους σκοπούς της MDA Hellas. Η συμμετοχή του κόσμου στη φιλανθρωπική εκδήλωση για το σκοπό αυτό ήταν ιδιαίτερα μεγάλη.

Οι παρευρισκόμενοι του φιλανθρωπικού γεύματος είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εμπειρία της πρωτοποριακής LG Ultra HD 65”, καθώς και της πρώτης παγκοσμίως κυρτής τηλεόρασης LG Curved OLED TV 55”. Η εκπληκτικά καθαρή εικόνα της LG Ultra HD TV 65”, με την ανάλυση κάθε frame να φτάνει τα 8.3 εκατομμύρια pixels, σε συνδυασμό με το σύστημα ήχου 4.1 καναλιών και τα κομψά αναδυόμενα ηχεία, ολοκληρώνουν την υψηλή εμπειρία θέασης. Επιπλέον, η πρώτη παγκοσμίως κυρτή τηλεόραση LG Curved OLED TV 55” με την τεχνολογία WRGB OLED και με πάχος μόλις 4 χιλιοστά, αποτελούν τα χαρακτηριστικά που προσφέρουν μια μοναδική ποιότητα εικόνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ