Το Παναθηναϊκό Στάδιο ντύθηκε… μπλε!

Το τμήμα Corporate Affairs της εταιρείας ολοκληρωμένων υπηρεσιών Marketing και Πωλήσεων MSPS σχεδίασε και υλοποίησε την φωταγώγηση του Παναθηναϊκού Σταδίου στις 13 & 14 Νοεμβρίου με το διεθνές μπλε χρώμα του διαβήτη ενόψει της Παγκόσμια Ημέρας Διαβήτη για την Novartis Hellas. Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας και με την ευγενική υποστήριξη του Υπουργείου Υγείας.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Παγκόσμια Ημέρας Διαβήτη, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου όπως επίσης και επίσημη τελετή φωταγώγησης παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας, φορέων υγείας, όπως επίσης και σημαντικά στελέχη της επιχειρηματικής κοινότητας.

Τη φωταγώγηση πραγματοποίησε ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

ΗΠΑ, Γαλλία, Αυστραλία, Αργεντινή, Βολιβία, Βραζιλία, Καναδάς, Κίνα, Ινδία, Τσεχία, Δανία, Ιαπωνία, Ολλανδία, Περού, Ισπανία, Μεξικό, καθώς και μία πληθώρα άλλων χωρών συμμετείχαν και φέτος στην πρωτοβουλία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Διαβήτη. Ιστορικά κτήρια και μνημεία φωτίστηκαν με το μπλε χρώμα της αφύπνισης, στέλνοντας ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ