Mercedes-Benz: Στηρίζει bazaar του ΒΗΜΑ FM

Η Mercedes-Benz Ελλάς είναι υποστηρικτής του Χριστουγεννιάτικου bazaar βιβλίου που διοργάνωσε ο BHMA FM 99,5 για τις ανάγκες του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

Mε το μήνυμα “Δίπλα στον Άνθρωπο και την Κοινωνία”, η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε., ως κοινωνικά υπεύθυνος πολίτης, έδειξε έμπρακτα την αλληλεγγύη της υποστηρίζοντας για τρίτη συνεχόμενη φορά ως  χορηγός το χριστουγεννιάτικο BAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός BHMA FM. Με μόλις ένα Ευρώ, ο καθένας μπορούσε να αγοράσει ένα από τα αξιόλογα βιβλία εκδόσεων των εφημερίδων ΤΟ ΒΗΜΑ και ΤΑ ΝΕΑ.

Αυτή η φιλανθρωπικού χαρακτήρα εκδήλωση διεξήχθη από 12 έως 15 Δεκεμβρίου, στο Εθνικό Γυμναστήριο Αθηνών Ι. ΦΩΚΙΑΝΟΣ (απέναντι από το Παναθηναικό Στάδιο) και πλαισιώθηκε με πολλές μουσικές δραστηριότητες.

Το 5ο bazaar βιβλίου του ΒΗΜΑ FM επισκέφτηκαν περισσότερα από 50.000 άτομα με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ποσό της τάξεως των 130.000 Ευρώ περίπου μέσα σε 4 μόλις ημέρες! Όπως κάθε φορά, τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ