Η Groupama δίπλα στα Χωρία SOS Ελλάδος

Με μεγάλη συμμετοχή του κοινού ολοκληρώθηκε και φέτος η καμπάνια υποστήριξης της Groupama Ασφαλιστικής προς όφελος των Παιδικών Χωριών SOS, η οποία στέκεται ενεργά δίπλα τους για έκτη συνεχή χρονιά.

Μέσω μίας ευχάριστης εφαρμογής, με τον τίτλο «Ας στείλουμε την πιο μεγάλη ευχή για τις γιορτές», οι χρήστες μπορούσαν να επισκεφθούν την επίσημη σελίδα της Groupama στο facebook και να «δημιουργήσουν» την ευχή τους για αυτές τις γιορτές, βοηθώντας έτσι το πολύτιμο έργο του Οργανισμού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, αφού η Groupama ανέλαβε να μετατρέψει την κάθε ευχή σε 1 ευρώ.

Τις ευχές αυτές η Groupama Ασφαλιστική τις μετέτρεψε σε χρηματική δωρεά, ενώ προσέθεσε και τη δική της εταιρική ευχή, προκειμένου να καταβάλει στον οργανισμό συνολικό ποσό ύψους 20.000€, δείχνοντας  για ακόμα μία φορά, έμπρακτα, την στήριξή της στη συγκέντρωση πόρων προς όφελος του Οργανισμού.

Όπως δήλωσε ο κ. Γ. Πρωτόπαπας... «Εκ μέρους των Παιδικών Χωριών SOS, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Groupama Ασφαλιστική για την ευαισθητοποίηση και την ουσιαστική και σταθερή συμπαράστασή της έξι χρόνια τώρα. Η ανταπόκριση του κόσμου για μία ακόμα φορά ήταν συγκινητική και μας δείχνει ότι οι συμπολίτες μας μπορούν να συσπειρωθούν γύρω από ένα καλό σκοπό και να βοηθήσουν αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη. Ο σκοπός αυτός είναι τα παιδιά, για τα οποία αξίζει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για ένα καλύτερο αύριο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ