Εκστρατεία της WIND για το ασφαλές Internet

Αναγνωρίζοντας την  ανάγκη για συνεχή και ορθή ενημέρωση των γονέων και των παιδιών πάνω στις νέες τεχνολογίες, η WIND υλοποιεί από το 2010 την ενημερωτική εκστρατεία “Kids@safety, Internet, κινητό και παιδί” στην Αθήνα και την περιφέρεια, η οποία συνεχίζεται και το 2014 με κεντρικό σύνθημα: «Το Νου Σου πριν κάνεις Click».

Κύριοι στόχοι της εκστρατείας “Kids@safety, Internet, κινητό και παιδί” είναι να ενημερωθούν οι γονείς για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν  να προστατεύσουν τα παιδιά τους από τη κακή χρήση του διαδικτύου και του κινητού τηλέφωνου. Επίσης, να προωθήσει τις θετικές πλευρές των τεχνολογιών, ως εργαλεία της καθημερινής μας ζωή, να ενθαρρύνει τον διάλογο μεταξύ ανηλίκων και γονέων σχετικά με τη χρήση του Διαδικτύου και να προωθήσει την κριτική σκέψη.

Στα 4 χρόνια δράσης της η WIND μέσω της εκστρατείας:

•    Στήριξε 60 Ημερίδες σε σχολεία και Δήμους
•    Μοίρασε 100.000 ενημερωτικά έντυπα για γονείς και παιδιά
•    Συμμετείχε σε 3 έρευνες για την ασφάλεια στο διαδίκτυο.
•    Στηρίζει τη διαδικτυακή και διαδραστική εφαρμογή χρήσιμων συμβουλών www.cyberkid.gov.gr  από το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Φέτος, η WIND σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου και τη δράση SaferInternet.gr (www.saferinternet.gr) προγραμματίζει μια σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων που ξεκινούν με τη συμμετοχή στον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, 11 Φεβρουαρίου 2014, στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος».

«Η δράση saferinternet.gr αποτελεί από πέρσι τον κύριο άξονα για τις ενέργειες που κάνουμε στην εκστρατεία Kids@safety. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε κατορθώσει ως σήμερα να ενημερώσουμε για την ασφαλή χρήση του κινητού και του διαδικτύου πάνω από 100.000 συμπολίτες μας και θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας με την ίδια ένταση ώστε όλοι οι γονείς να γνωρίσουν πώς τα παιδιά τους μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που τους δίνει η τεχνολογία χωρίς κινδύνους» σημείωσε με αφορμή την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ