Delhaize: Εταιρικός Κοινωνικός Απολογισμός

O Εταιρικός Κοινωνικός Απολογισμός, που αποτελεί την όγδοη ετήσια αξιολόγηση της απόδοσης του Ομίλου Delhaize, παρουσιάζει την πρόοδο προς την επίτευξη του στόχου  του Ομίλου, που είναι να ηγείται σε θέματα Αειφορίας σε όλες τις τοπικές αγορές που δραστηριοποιείται μέχρι το 2020.

Ο Εταιρικός Κοινωνικός Απολογισμός, εκτός από μια συνολική ενημέρωση, περιλαμβάνει επίσης ενότητες για καθεμία από τις συνεργαζόμενες εταιρείες του Ομίλου σε Β. Αμερική, Ευρώπη και Ινδονησία.

Όσον αφορά την ΑΒ Βασιλόπουλος, επικεντρώνεται στην εξέλιξη των προγραμμάτων που εφαρμόζει , τα οποία αφορούν τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, με αναφορές στο πρόγραμμα βιώσιμής αλιείας, την προώθηση των τοπικών προϊόντων, τη μείωση των απορριμμάτων της, με αναφορές στα μέτρα που λαμβάνει για τη μείωση του ενεργειακού της αποτυπώματος, τις ενέργειες ανακύκλωσης που υλοποίει και την την αντιμετώπιση του υποσιτισμού με αναφορές στα προγράμματα «52 εβδομάδες, 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα», «Ημέρα Εθελοντισμού των εργαζομένων ΑΒ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ