Randstad: Παρούσα στο Future of Work στο Παρίσι

Ο διευθύνων σύμβουλος της Randstad, Jacques van den Broek συμμετείχε στη συζήτηση του φόρουμ του Οργανισμού Οικονομικής Ανάπτυξης και Συνεργασίας στο Παρίσι, με θέμα ‘Skills and the future of work’. Το φόρουμ εστιάζει στις ευκαιρίες και τις δυσκολίες όσον αφορά την ψηφιακή τεχνολογία στην αγορά εργασίας. Η Randstad έχει ενισχύσει την στρατηγική σχέση της με τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης ενισχύοντας την χορηγία της και γινόμενος ο μεγαλύτερος χορηγός των φόρουμ του Ο.Ο.Σ.Α για το 2016, που θα πραγματοποιηθούν στις 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου, στο Παρίσι.

Η ψηφιοποίηση αποτελεί μια σημαντική, θεμελιώδη αλλαγή, που επηρεάζει τον κόσμο της εργασίας τώρα και στο μέλλον. Το φόρουμ εστιάζει σε πιθανά σενάρια όσον αφορά τον κόσμο της εργασίας στο μέλλον, στο πώς η ψηφιοποίηση διαμορφώνει την αγορά εργασίας και ποιες είναι οι επιπτώσεις στις δεξιότητες και την πολιτική της αγοράς εργασίας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Randstad Jacques van den Broek, σχολιάζει: «Το μέλλον στην εργασία επιφυλάσσει ραγδαίες αλλαγές όσον αφορά τα ταλέντα, τις εταιρείες και την κοινωνία, αλλαγές κατά τις οποίες η ψηφιοποίηση θα διαταράξει πολλές παραδοσιακές προσεγγίσεις από την εκπαίδευση έως την απασχόληση. Για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις αλλαγές πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Πρέπει να ξεκινήσουμε από σήμερα δημιουργώντας ένα ευέλικτο πρόγραμμα, να αναλάβουμε δράση και να προσαρμοστούμε. Αυτή δεν είναι μια υποχρέωση μόνο των ίδιων των ατόμων αλλά και των επιχειρήσεων, των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, των κυβερνήσεων και των ατόμων που είναι υπεύθυνοι για τη θέσπιση πολιτικής.»

Το φόρουμ, το οποίο έλαβε χώρα σήμερα στο Παρίσι, για να συμπέσει με την υπουργική συνάντηση για την εργασία και την απασχόληση, συγκέντρωσε περισσότερους από 300 συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων ακαδημαϊκών, υπουργών εργασίας, επιχειρηματιών και ηγετικών εκπροσώπων από τον επιχειρηματικό κλάδο και τον κλάδο των συνδικάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ