Aria Fine Catering: Στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού

Η Aria Fine Catering στηρίζει την πρωτοβουλία του «Χαμόγελου του Παιδιού» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά

Την 25η Μαΐου, για δεύτερη χρονιά, η Aria ένωσε τις δυνάμεις της με το «Χαμόγελο» για να σταλεί ένα μήνυμα ελπίδας στους γονείς των εξαφανισμένων παιδιών και να ευαισθητοποιηθούν όλοι οι αρμόδιοι φορείς, ώστε να αναλάβουν από κοινού δράσεις για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου, ανακοινώθηκαν τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και της Ελληνικής Αστυνομίας, σχετικά με τις εξαφανίσεις ανηλίκων για το χρονικό διάστημα από 01/01/2015 έως και 30/04/2016 στη χώρα μας, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκαν και διεθνή στοιχεία. Μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης τύπου, πραγματοποιήθηκε το 1ο Διεθνές Συνέδριο Διασωστικών Κυνοφιλικών Ομάδων στην Ελλάδα με διοργανωτή «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και εισηγητές εξειδικευμένους επιστήμονες.

H ‪‎ARIA Fine Catering με χαρά προσέφερε το μενού της ημερίδας στο Ζάππειο, στην οποία παραβρέθηκαν πλήθος εκπρόσωπων φορέων και επιχειρήσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ