Alpha Bank: Εκδηλώσεις κοινωνικής προσφοράς σε όλη την Ελλάδα

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Alpha Bank πραγματοποίησε, το Σάββατο, 8 Απριλίου 2017, εκδηλώσεις κοινωνικής προσφοράς στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Καλαμάτα και στην Κω, με σκοπό την υποστήριξη κοινωνικών φορέων.

Χάρη στην αθρόα συμμετοχή των Εργαζομένων της Τραπέζης, συγκεντρώθηκαν συνολικά 515 χαρτοκιβώτια με τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Σημειώνεται ότι επιπλέον των ειδών που συγκεντρώθηκαν, η Τράπεζα προσέφερε 85 χαρτοκιβώτια σε τρόφιμα, είδη προσωπικής υγιεινής και ρουχισμού.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, στο ισόγειο του Κεντρικού Κτηρίου της Αlpha Bank (Σταδίου 40), στη Θεσσαλονίκη, στο Κατάστημα Βυζαντίου, στην Καλαμάτα, στο Κατάστημα Καλαμάτας και στην Κω, στο Κατάστημα Ασκληπιού – Κω, όπου οι Εργαζόμενοι προσήλθαν και προσέφεραν τρόφιμα και άλλα είδη.

Η συγκέντρωση, διαλογή και προετοιμασία αποστολής των ειδών, πραγματοποιήθηκε από Εθελοντές της Τραπέζης. Τα είδη που συγκεντρώθηκαν, εστάλησαν στους οργανισμούς, ως κατωτέρω:

Αθήνα
– Άσυλο Ανιάτων
– Αμυμώνη – Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με προβλήματα οράσεως και πρόσθετες αναπηρίες
– Ίδρυμα “Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ”

Θεσσαλονίκη
– Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας Δήμου Θεσσαλονίκης
– Το Χαμόγελο του Παιδιού

Καλαμάτα
– Κέντρο Στηρίξεως Παιδιού και Οικογένειας Καλαμάτας

Κως
– Γηροκομείο Κω
– Αγαθοεργός Αδελφότητα Κω

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρευρέθησαν, καθώς και τους 74 Εθελοντές, οι οποίοι συμμετείχαν και συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της εκδηλώσεως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ