Εκδηλώσεις Κοινωνικής Προσφοράς της Alpha Bank

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Alpha Bank πραγματοποίησε, το Σάββατο 29 Μαρτίου, εκδηλώσεις κοινωνικής προσφοράς με σκοπό τη συλλογή τροφίμων που προσέφερε η Τράπεζα και οι Εργαζόμενοι, ανάλογα με τη δυνατότητα και την επιθυμία τους, για την ενίσχυση κοινωνικών φορέων, σε όλη την Ελλάδα.

Το εν λόγω πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον εθελοντικό οργανισμό “Μπορούμε”. Χάρη στην αθρόα συμμετοχή των Εργαζομένων της Τραπέζης, συγκεντρώθηκαν συνολικά 1.085 χαρτοκιβώτια με τρόφιμα. Σημειώνεται ότι επιπλέον των τροφίμων που συγκεντρώθηκαν, η Τράπεζα προσέφερε 560 κιλά ελαιόλαδο σε όλους τους φορείς. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, στο ισόγειο του Κεντρικού Κτιρίου της Αlpha Bank, στη Θεσσαλονίκη και στο Κατάστημα Εγνατίας, στη Λάρισα και στη Διεύθυνση Καταστημάτων Κεντρικής Ελλάδος και στην Πάτρα, στο Κατάστημα Πατρών, όπου οι Εργαζόμενοι προσήλθαν και προσέφεραν τρόφιμα, τα οποία παραδόθηκαν σε εκπροσώπους των φορέων. Η συγκέντρωση, διαλογή και προετοιμασία αποστολής των ειδών, πραγματοποιήθηκε από Εθελοντές της Τραπέζης.

Επιπλέον, από τις 24 έως και τις 28 Μαρτίου 2014, πραγματοποιήθηκε συλλογή τροφίμων και στα Καταστήματα Αγρινίου, Ηρακλείου Κρήτης, Ιεράπετρας, Ιστιαίας, Καβάλας, Λαμίας, Λήμνου, Μυτιλήνης, Πύργου Ηλείας, Ρεθύμνου, Σπάρτης, Ερμουπόλεως και Χανίων. Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν, παραδόθηκαν σε εκπροσώπους φορέων Κοινωνικών Υπηρεσιών και Ιερών Ναών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ