Vivechrom: Διάκριση στα βραβεία του EBEN

Η Vivechrom, η μεγαλύτερη εταιρεία χρωμάτων στην Ελλάδα, μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, κατέκτησε για ακόμη μία χρονιά τη χρυσή διάκριση στα βραβεία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιχειρηματικής Ηθικής στην Ελλάδα (EBEN GR).

Σε συνέχεια της περσινής χρυσής βράβευσης, η Vivechrom, πιστή στις αρχές και στις αξίες της, επιβραβεύτηκε για ακόμα μία χρονιά από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Επιχειρηματικής Ηθικής στην Ελλάδα κατακτώντας τη διάκριση SEE G (Social Environmental Ethical Governance Award) σε συνέχεια της αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκε από το ΕΒΕΝ GR, σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τα κριτήρια του μοντέλου.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 7 Οκτωβρίου στο Ίδρυμα Ευγενίδoυ και για μία ακόμη φορά συγκέντρωσε τα μεγαλύτερα ονόματα των ελληνικών επιχειρήσεων. Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Επιχειρηματικής Ηθικής έχει ως στόχο τη διάδοση και την καλλιέργεια ενός νέου τρόπου διοίκησης που έχει ως βάση του τις αξίες της Επιχειρηματικής Ηθικής, τη δημιουργία ενός καθολικά αποδεκτού κώδικα επιχειρηματικής δεοντολογίας, καθώς και την αύξηση της γνώσης και ενημέρωσης σε θέματα Επιχειρηματικής Ηθικής, Εταιρικής Ευθύνης και Διακυβέρνησης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Vivechrom, κος Ιωακείμ Προβατάς, δήλωσε «Είμαστε υπερήφανοι που για ακόμα μία χρονιά η εταιρεία μας απέσπασε μία τόσο σημαντική διάκριση, αυτή από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Επιχειρηματικής Ηθικής. Η Vivechrom συνεχίζει να αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της στις αξίες της επιχειρηματικής ηθικής, της εταιρικής ευθύνης και διακυβέρνησης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ