Adecco “Win4Youth”: Υποστηρίζει ενεργά τα Παιδικά Χωριά SOS

Μετά από τις πέντε επιτυχείς εκδόσεις του Win4Youth, μίας παγκόσμιας πρωτοβουλίας αλληλεγγύης, η Adecco συγκεντρώνει και πάλι χρήματα για προγράμματα νεανικής απασχόλησης, στηρίζοντας οχτώ κοινωφελείς φορείς ανά τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και τα Παιδικά Χωριά SOS. Ο στόχος της 6ης έκδοσης του Win4Youth είναι οι εργαζόμενοι της Adecco σε παγκόσμιο επίπεδο να καλύψουν απόσταση 1.750.000 χιλιομέτρων σε μία σειρά από τοπικές αθλητικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε 60 χώρες. Φέτος, το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο, όταν 83 εργαζόμενοι της Adecco από όλο τον κόσμο θα λάβουν μέρος στο SKÕDA Triathlon στην Palma de Mallorca. Ταυτόχρονα οι δέκα εργαζόμενοι που θα συγκεντρώσουν τον μεγαλύτερο αριθμό χιλιομέτρων θα προσφέρουν εθελοντική εργασία στους οχτώ κοινωφελείς φορείς που έχουν επιλεγεί.

Αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες της Adecco που έχουν στο επίκεντρο το ομαδικό πνεύμα, την ευθύνη, το πάθος, την επιχειρηματικότητα και την έμφαση στους πελάτες και συνεργάτες της, οι εργαζόμενοι της Adecco σε ολόκληρο τον κόσμο θα συμμετάσχουν σε αθλητικές εκδηλώσεις, ενωμένοι για έναν σημαντικό σκοπό. Στον ελεύθερό τους χρόνο, οι εργαζόμενοι της Adecco θα καλύψουν απόσταση 1,750,000 χιλιομέτρων και θα τα μετατρέψουν σε εταιρική δωρεά σε ιδρύματα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, υιοθετώντας ταυτόχρονα έναν δυναμικό και υγιή τρόπο ζωής.

Από την έναρξη του προγράμματος το 2010, έχουν πραγματοποιηθεί χιλιάδες αθλητικές διοργανώσεις Win4Youth σε παραπάνω από 60 χώρες. Οι διοργανώσεις αυτές  αποτελούν το όχημα για τη συγκέντρωση χρημάτων για προγράμματα απασχόλησης και ανάπτυξης νέων σε ολόκληρο τον κόσμο. Φέτος, έχουν επιλεγεί οχτώ κοινωφελείς φορείς ανά τον κόσμο που θα λάβουν οικονομική ενίσχυση για την υλοποίηση σχετικών προγραμμάτων, μεταξύ των οποίων και τα Παιδικά Χωριά SOS. Ταυτόχρονα με τη συγκέντρωση χρημάτων, οι δέκα εργαζόμενοι που θα συγκεντρώσουν τον μεγαλύτερο αριθμό χιλιομέτρων θα προσφέρουν εθελοντική εργασία στους οχτώ φορείς που έχουν επιλεγεί, προσφέροντας τον χρόνο και τις ικανότητές τους για να καλύψουν ουσιαστικές ανάγκες των ιδρυμάτων.

Ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS, Γιώργος Πρωτόπαπας, σχολίασε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς στα Παιδικά Χωριά SOS που οι εργαζόμενοι της Adecco μας επέλεξαν ως ένα από τους οχτώ φορείς που θα στηρίξουν φέτος παγκοσμίως, βοηθώντας μας να χτίσουμε το μέλλον των παιδιών μας. Τους ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην αξιοθαύμαστη πρωτοβουλία που έχουν αναλάβει».
Ο Γενικός Διευθυντής της Adecco Ελλάδας, Κωνσταντίνος Μυλωνάς, πρόσθεσε από την πλευρά του: «Είναι μεγάλη τιμή για μας στην Adecco να υποστηρίζουμε μέσω μίας παγκόσμιας πρωτοβουλίας τα Παιδικά Χωριά SOS και να συμβάλλουμε έτσι στο σημαντικότατο έργο που έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας. Στόχος μας δεν είναι μόνο να εμπνέουμε και να καθοδηγούμε τους νέους ανθρώπους στην επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων αλλά και να διασφαλίζουμε ότι βοηθάμε έμπρακτα και ουσιαστικά την κοινωνία και τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Μετά από πέντε χρόνια επιτυχίας, ευελπιστούμε και φέτος ότι το πρόγραμμα Win4Youth θα συνεχίσει να προσφέρει το όραμα και την ελπίδα ενός καλύτερου αύριο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ