OK! Anytime: Στηρίζουν πρόγραμμα της UrbanAct

Τα OK! Anytime Markets στηρίζουν ενεργά την έννοια της γειτονιάς, αφουγκράζονται τις ανάγκες της και προσπαθούν να συμβάλλουν στη βελτίωση της περιοχής αφήνοντας το δικό τους θετικό αποτύπωμα. Για το λόγο αυτό, υποστηρίζουν το πρόγραμμα της UrbanΑct «Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια – Ομορφαίνουμε τις Γειτονιές μας» το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και της Αντιδημαρχίας Παιδείας του Δήμου Αθηναίων και στοχεύει στο να μεταμορφώσει εξωτερικά σχολικά κτίρια κάνοντας τα σχολεία και κατ’ επέκταση τις γειτονιές πιο όμορφες. Μετά το  5ο & 11ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Παγκρατίου και το 29ο  Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, που άλλαξαν ολοκληρωτικά όψη από την UrbanΑct, σειρά είχε το 3ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Αθηναίων.

Από τις 28 Νοεμβρίου μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου, η UrbanAct με την υποστήριξη των OK! Anytime Markets ανέλαβε να πραγματοποιήσει στον προαύλιο και σε εσωτερικούς χώρους του σχολείου, τοιχογραφίες που αποτυπώνουν τη φιλοσοφία και τη δημιουργικότητα των καλλιτεχνών, δημιουργώντας ένα καλύτερο περιβάλλον για τους μαθητές και τους δασκάλους. Το κεντρικό μήνυμα της τοιχογραφίας ήταν το «Μέσα από τα μάτια των παιδιών» και δημιουργός της ο καλλιτέχνης Same84. Την τελευταία ημέρα, οι μαθητές του σχολείου παρακολούθησαν σεμινάρια ζωγραφικής και αφότου μοιράστηκαν τσάντες με τα απαραίτητα υλικά, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία  να συμμετάσχουν ενεργά στην τοιχογραφία του σχολείου τους, βάζοντας τις δικές τους πινελιές στο έργο. Παράλληλα, έγινε κλήρωση για ένα ποδήλατο που έφερε την εικαστική παρέμβαση του καλλιτέχνη.

H διεύθυνση του 3ου Δημοτικού Σχολείου του Δήμου Αθηναίων δήλωσε σχετικά με την ενέργεια, ότι  «Στα πλαίσια της προσπάθειας να ομορφύνουμε το σχολείο μας, η ομάδα της Urban Act με την υποστήριξη των OK! Anytime Markets, μαζί με τον ουσιαστικό καλλιτέχνη Same84, διεκπεραίωσαν άρτια το έργο τους κερδίζοντας επάξια την αγάπη των μαθητών και το σεβασμό των εκπαιδευτικών.

Μας παρέδωσαν ένα εντυπωσιακό έργο -και στη σύλληψη και στην υλοποίηση- αναμορφώνοντας έτσι όχι μόνο τον προαύλιο χώρο μας, αλλά και την σχολική καθημερινότητά μας. Εκ μέρους όλης της σχολικής μονάδας ένα πολύ μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ», με την ελπίδα να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον και την ευχή να εξακολουθείτε να μοιράζετε Τέχνη και Χρώμα με την ίδια απλοχεριά και ζεστασιά.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ