Xerox: Πολυποίκιλη η βοήθεια σε εταιρείες

Η επιδημία Ebola που ξέσπασε στη Δυτική Αφρική και αναφέρθηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2014, γρήγορα αποδείχτηκε η πλέον θανατηφόρα εκδήλωση της ασθένειας από την ανακάλυψή της το 1976. Το Xerox Foundation, το οποίο επενδύει $13,5 εκατομμύρια το χρόνο σε μη κερδοσκοπικούς σκοπούς, προσέφερε πέρυσι $100.000 στον Οργανισμό “Save the Children’s Ebola Relief Fund”. Επιπλέον, η τεχνολογία, όπως η λύση Maven από την Consilience Software, μια εταιρεία της Xerox, βοήθησε στην βελτιστοποίηση της διαδικασίας εντοπισμού και περιοσρισμού επιδημιών όπως ο Ebola, σε μέρη όπως η Νέα Υόρκη.

Αυτή η πολύπτυχη απάντηση της εταιρείας σε μια ανθρωπιστική κρίση είναι μια μόνο από τις πολλές πρωτοβουλίες οι οποίες παρουσιάζονται αναλυτικά  στην online έκδοση της Έκθεσης Γύρω από την Εταιρική Υπευθυνότητα 2015. Η δέκατη έκδοση της έκθεσης εξετάζει  τις προσπάθειες της Xerox να βοηθήσει τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις να εργαστούν πιο αποδοτικά με υπεύθυνο και αειφόρο τρόπο. Επιπλέον, προσφέρει μια προσεκτική ματιά στον τρόπο που η εταιρεία συνεχίζει να ηγείται του επιχειρηματικού κόσμου σε τομείς όπως η ποικιλομορφία, ηθική και περιβαλλοντική αειφορία.

«Από την ίδρυση της εταιρείας πριν από έναν αιώνα, προσπαθούμε να συνεισφέρουμε θετικά στις κοινότητες μέσα στις οποίες λειτουργούμε καθώς και στον κόσμο γενικότερα», ανέφερε η Ursula Burns, Xerox chairman και chief executive officer. «Αυτό που μας ωθεί και μας δίνει κίνητρο να λειτουργούμε με αυτό τον τρόπο είναι οι αξίες μας καθώς και τα υψηλά ιδανικά της ακεραιότητας, καινοτομίας και αριστείας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ