W4O-Hellas: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου 2016, οι W4O-Hellas παίρνουν μέρος στην παγκόσμια εκστρατεία “Talking Hands” με σύνθημα: “We Can – I Can”.

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, στο ξενοδοχείο Χίλτον στην Αθήνα, οι ‘Γυναίκες στην Ογκολογία’ συζητούν για τη σημασία και το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου και ενημερώνουν για το νέο πρόγραμμα υποστήριξης για το Μεταστατικό Καρκίνο του Μαστού, το οποίο έχει βραβευτεί από την Παγκόσμια Οργάνωση για τον Έλεγχο του Καρκίνου (UICC).

Επίσης, συμμετέχουν στη μεγάλη παγκόσμια εκστρατεία ‘Talking Hands – Χέρια που Μιλούν’, με στόχο να διαδώσουν το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούν να πολεμήσουν τον καρκίνο και με σύνθημα ‘Μπορούμε-Μπορώ, We Can – I Can’.

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, από τις 16:30 έως τις 20.00, στο Χίλτον, θα υπάρχουν μέλη συλλόγων ασθενών και συνεργάτες των W4O-Hellas για να βοηθήσουν τους παρευρισκόμενους να γράψουν τα μηνύματα και να αναρτήσουν τις φωτογραφίες τους, για να στείλουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου.

Καλούνται επίσης οι ενδιαφερόμενοι από σήμερα και για όλη την εβδομάδα, ως τις 4 Φεβρουαρίου να γράψουν το μήνυμά τους στην παλάμη τους, να το φωτογραφίσουν και με τα hashtags #WeCanICan #WorldCancerDay #TalkingHands #w4o_Hellas να αναρτήσουν τη φωτογραφία στα προφίλ τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ