Messaritis: Συμβάσεις για 9 νέα έργα

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της στη λειτουργία και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών (O&M), η εταιρία “Messaritis Ανανεώσιμεςσυμβασιοποίησε  εννέα (9) νέα έργα, των εταιριών  «ΣΠΙΘΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ» και «ΣΠΙΘΑ ΠΑΓΩΝΑ» στο Ν. Ευβοίας, συνολικής ισχύος 900kW.

Τα στελέχη της εταιρίας δηλώνουν ιδιαίτερη ικανοποίηση για τη νέα αυτή συνεργασία, όχι μόνο γιατί τα έργα αυτά έρχονται να προστεθούν στην ευρεία λίστα των έργων που συντηρεί η εταιρία σε όλη την Ελλάδα, τα οποία ξεπερνούν συνολικά σε ισχύ τα 30MW, αλλά και γιατί δείχνει πως ενισχύεται η εμπιστοσύνη των επενδυτών στην τεχνογνωσία και το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει.

H Messaritis Ανανεώσιμες έχει καταφέρει να εδραιωθεί στο χώρο της συντήρησης των φωτοβολταϊκών εξαιτίας του υψηλού βαθμού εξυπηρέτησης που παρέχει στους συνεργάτες της αλλά και της τεχνικής της υπεροχής. Η εταιρία προσθέτει συνεχώς στο χαρτοφυλάκιό της νέα έργα, ενώ παράλληλα συνεχίζει να διατηρεί το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει, αποτελώντας έτσι την πλέον αξιόπιστη επιλογή στο χώρο της συντήρησης φωτοβολταϊκών σταθμών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ