Ένας αγώνας κορυφής αφιερωμένος στη ΦΛΟΓΑ

Tην Κυριακή 23 Απριλίου στις 12:00μ.μ. η μπασκετική παρέα των κοριτσιών της Ακαδημίας Ηλιούπολης ’75 συναντήθηκε ξανά  με αφορμή μια ξεχωριστή φιλανθρωπική εκδήλωση, στη διάρκεια της οποίας διεξήχθη φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π και της Γ.Σ Ηλιούπολης.

Σκοπός τους ήταν να τιμήσουν την μπασκεμπολίστρια Κική Αντωνίου που έφυγε νωρίς, δίνοντας τη δική της μάχη με τον καρκίνο, και να στηρίξουν το έργο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «ΦΛΟΓΑ» μέσω της αγοράς του βιβλίου «Ο Καρκινόδρακος» από της εκδόσεις Ελληνοεκδοτική.

«Ο Καρκινόδρακος» του συγγραφέα Χρήστου Σίνη πραγματεύεται με τρυφερό τρόπο μία από τις δυσκολότερες μάχες που κλήθηκε ποτέ να αντιμετωπίσει ο άνθρωπος, τον καρκίνο. Αυτό το παραμύθι πρωτοτυπεί στο ότι η ηρωίδα δεν βγαίνει η ίδια κερδισμένη, οδηγεί όμως την οικογένειά της στη «Φλόγα», που μαζί με τις άλλες, πολλές «Φλόγες» του κόσμου, προσφέρουν όχι οίκτο και λύπηση, αλλά αγάπη χωρίς όρους, ελπίδα χωρίς αντάλλαγμα σε αμέτρητα παιδιά που παλεύουν με τον φοβερό δράκο.

Με την αγορά κάθε βιβλίου 5 ευρώ προσφέρθηκαν στον Σύλλογο «ΦΛΟΓΑ» για τη στήριξη των 3 ξενώνων φιλοξενίας .

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης. Ήταν όλοι εκεί. Ο Παναγιώτης και η Μάσα Φασούλα, ο Νίκος Φιλίππου,ο  Άγγελος Μπασινάς, ο Αντώνης Νικοπολίδης με τη σύζυγό του Βάσω Στασινού, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασσόπουλος, η πρόεδρος του Συλλόγου «Φλόγα» Μαρία Τρυφωνίδη και πλήθος κόσμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ