Messaritis Ανανεώσιμες: Νέες συνεργασίες-Ενίσχυση του χαρτοφυλακίου

H “Messaritis Ανανεώσιμες” συνεχίζει και κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους να ενισχύει δυναμικά το χαρτοφυλάκιο των έργων που συντηρεί. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία υπέγραψε συνεργασίες για συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών συνολικής ισχύος 2,36MW. Ενδεικτικά, εταιρίες που εμπιστεύτηκαν τη διαχείριση των έργων τους στην Messaritis είναι οι «FOSTA AE», «ALTERECO ΜΕΠΕ», «Β ΝΙΚΟΛΑΟΥ Μ ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ» κ.α.

Αξίζει να σημειώθεί ότι μεγάλο μέρος των νέων συνεργασιών προήλθε από συστάσεις ήδη ευχαρισμένων πελάτης της Messaritis Ανανεώσιμες, κάτι το όποιο είναι ιδιαίτερα τιμητικό και σημαντικό για την εταιρία. Η άμεση ανταπόκριση σε βλάβες, οι προτάσεις βελτίωσης της ενεργειακής παραγωγής των έργων και η ελαχιστοποίηση των προβλημάτων, είναι μερικοί από τους λόγους που οι πελάτες της Messaritis Ανανεώσιμες προτείνουν και σε άλλους επενδυτές να συνεργαστούν με την εταιρία.

Η Messaritis Ανανεώσιμες αποτελεί μέρος του ομίλου εταιριών MESSARITIS, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955. Είναι ένας από τους βασικότερους και παλαιότερους προμηθευτές ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Μέσης και Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ Α.Ε., καθώς και άλλων πελατών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει πιστοποιηθεί με ISO9001:2008 για τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών, καθώς και για τη διεξαγωγή δοκιμών σύμφωνα με το πρότυπο EN62446:2009.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ