Oysho: Συμμετέχει στον Greece Race for the Cure

Η Oysho, ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα και ιδίως σε θέματα που αφορούν τις γυναίκες, στηρίζει έμπρακτα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον αγώνα θεσμό της Αθήνας κατά του καρκίνου του μαστού. Με την ιδιότητα του Επίσημου Χορηγού, συμμετέχει στην 10η επέτειο του Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου Suzan GKomen Greece Race for the Cure.

Το Greece Race for the Cure οργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», με συνδιοργανωτή τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων. Είναι μια εκδήλωση αφιερωμένη στην ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και στήριξη των γυναικών, σχετικά με τον καρκίνο του μαστού.

Περισσότεροι από 40.000 συμμετέχοντες, θα συγκεντρωθούν στο Ζάππειο της Αθήνας, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, στις 10.00πμ, για να συμμετάσχουν σε δύο διαδρομές, στον αγώνα των 5 χλμ. και στον περίπατο των 2 χλμ.

Προκειμένου να τονίσει τον ενεργό ρόλο της σε αυτή την πρωτοβουλία, η Oysho θα παρέχει την δυνατότητα εγγραφής στον αγώνα κατευθείαν από την ιστοσελίδα της www.oysho.com. Επιπλέον, η Oysho διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα masterclass γιόγκα που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο στις Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στις 11:00πμ.

H Oysho υποστηρίζει την κούρσα των γυναικών στην Ισπανία, Μεξικό, Ιταλία, Πορτογαλία και την Ελλάδα. Πάνω από 300.000 γυναίκες σε 15 πόλεις και σε 5 χώρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ