Το Κίτρινο γίνεται Πράσινο από τους Kärcher Experts

Με αφορμή την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2021, η εταιρεία συστημάτων καθαρισμού Kärcher Greece, συμβάλει με τον πιο διασκεδαστικό αλλά και επιμορφωτικό τρόπο στη φροντίδα των ελληνικών δασών μέσω της δενδροφύτευσης.

Πιο συγκεκριμένα, η Kärcher Greece έχει δημιουργήσει ένα διαφορετικό quiz και σε καλεί να απαντήσεις στις ερωτήσεις της ώστε να δει πόσο Kärcher Expert είσαι… για καλό σκοπό.

Από τις 4 έως και τις 9 Οκτωβρίου, για κάθε ερωτηματολόγιο που συμπληρώνεται, η Kärcher Greece, θα φυτεύει ένα νέο δέντρο σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό we4all. Το Κίτρινο γίνεται Πράσινο, μια και η εταιρεία αναλαμβάνει την δενδροφύτευση σε περιοχές που έχουν πληγεί και έχουν άμεση ανάγκη από πράσινο και οξυγόνο!

Αν θέλεις και εσύ να κάνεις τον κόσμο λίγο πιο πράσινο μπες εδώ και απλά απάντησε στις ερωτήσεις ή περιηγήσου στα official Social Media @karchergreece στο Facebook & karcher_greece στο Instagram και αναζήτησε το ερωτηματολόγιο που θα δώσει σε όλους μας… πνοή!

H Kärcher Greece, μέσα από αυτή τη δράση «πνοής», αποδεικνύει πως η φύση, ο πολιτισμός και η κοινωνία αποτελούν σημαντικές αξίες για την εταιρεία, που αντιμετωπίζονται πάντα με υπευθυνότητα και συλλογικότητα.