Danone Nutricia Greece: Συμπεριλαμβάνεται στη Λίστα Best WorkplacesTM for Women Hellas 2023

Η Danone Nutricia Greece με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Great Place to Work® Best WorkplacesTM for Women Hellas 2023 σε συνέχεια της συμμετοχής της στην ετήσια έρευνα εργασιακού περιβάλλοντος Trust Index© και της Πιστοποίησης της από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas.

Η διάκριση αυτή βασίζεται στην ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση την οποία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της εταιρείας σχετικά με την εμπειρία τους από το εργασιακό τους περιβάλλον. Τα κριτήρια αξιολόγησης που καθορίζουν την θέση της εταιρείας στη λίστα των καλύτερων εταιρειών για γυναίκες, “Best Workplaces™ for Women Hellas” είναι:

  • H συνολική απόδοση της εταιρείας στο ερωτηματολόγιο έρευνας εργασιακού κλίματος Trust Index™.
  • Οι θετικές απαντήσεις των γυναικών στην έρευνα συγκρινόμενες με το σύνολο του πληθυσμού της εταιρείας.
  • Η βαρύτητα των απαντήσεων των εργαζομένων γυναικών σε επιμέρους ερωτήσεις που έχουν σχέση με, την αντιμετώπιση των φύλων στην εταιρεία, τις ίσες αμοιβές, τη δυνατότητα εξέλιξης και προαγωγών, τη δυνατότητα λήψης άδειας όταν χρειάζεται, καθώς και την ισορροπία μεταξύ εργασιακής και προσωπικής ζωής.

Για την διάκριση αυτή η κ. Κατερίνα Χρηστάκη, Head of HR Danone Nutricia Greece δήλωσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτή τη διάκριση, την οποία οφείλουμε στις γυναίκες εργαζόμενες στην εταιρία μας και τις ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό! Η Danone είναι μια εταιρία που βασίζεται κι επενδύει στους υπαλλήλους της, θέλοντας να τους προσφέρει την καλύτερη δυνατή εργασιακή εμπειρία, ανεξαρτήτως φύλου ή οποιασδήποτε άλλης διάκρισης.»